Hello Abundancy! 🤩

Wat heerlijk dat jij de keuze hebt gemaakt (nog meer) overvloed in je leven te verwelkomen! Je zal zien dat kijken naar waar je mogelijke tekorten vandaan komen je, sneller dan je denkt, gaat helpen bij de overvloed zien in jouw leven. 


Er zit een mail in je inbox (of check  je spam box) om een afspraak te maken voor jouw overvloed opstelling. Je ontvangt ook een formulier om in te vullen die jou gaat helpen bij de overvloed opstelling.


Wij kijken er enorm naar uit om met jou de opstelling Zichtbaar Pionierschap te gaan doen, om jouw leven vanuit overvloed zo snel mogelijk een volgende (onontdekte) level te gaan geven. 


We zien je snel!


Veel overvloed gewenst,


Sandra & Thijs

ABUNDANCY

You just have to see it!

ABUNDANCY

You just have to see it!

"Be the change you want to see in the world"

Thijs: “Ik smul van elke overvloed opstelling om te achterhalen welke aangeleerde en ingesleten denk- en gedragpatronen leiden tot een gevoel van tekort. Om vervolgens ook te merken hoe iemand een innerlijke shift maakt om zijn of haar tekort te transformeren en helen naar overvloed. Onder elk pijnpunt zit een verlangen en ik voel achteraf telkens een overvloed aan dankbaarheid om iemand zoals jou te mogen helpen doorbreken om die diepste verlangens waar te maken!”