Doorbreek jouw diepgewortelde en vastgeroeste patronen met onze coaching trajecten
om te leven vanuit overvloed


1 uur 2-op-1 Coaching

null

60 minuten sessie
Over je bedrijf of privéleven

Ben je tegen een muur opgelopen? Zit je verstrikt in een vicieuze cirkel met dezelfde denk- en gedragspatronen? Ervaar je allesbehalve overvloed in je bedrijf of liefdesleven, maar kan je je vinger er nog niet op leggen?

Het tekort wat je ervaart is niet de oorzaak, maar het gevolg van diepgewortelde onderliggende patronen. De vraag is alleen: 'Wat zit eronder en wat spiegelt jouw buitenwereld van jouw binnenwereld?'


Boek een uur 2-op-1 coaching zodat je al je vragen kan stellen om te ontdekken wat er onder je blokkade zit en hoe je meer kan leven vanuit overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde.

Een uurtje brainstormen over een nieuw concept, bedrijf-, sales en marketing strategie of relatie en datingstrategie kan natuurlijk ook!


Halve dag 2-op-1 Coaching


4 uur sessie
Over je bedrijf of privéleven

Ben je tegen een muur opgelopen? Zit je verstrikt in een vicieuze cirkel met dezelfde denk- en gedragspatronen? Ervaar je allesbehalve overvloed in je bedrijf of liefdesleven, maar kan je je vinger er nog niet op leggen?

Het tekort wat je ervaart is niet de oorzaak, maar het gevolg van diepgewortelde onderliggende patronen. De vraag is alleen: 'Wat zit eronder en wat spiegelt jouw buitenwereld van jouw binnenwereld?'


Boek een halve dag 2-op-1 coaching zodat je al je vragen kan stellen om te ontdekken wat er onder je blokkade zit en hoe je meer kan leven vanuit overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde.

4 uur lang brainstormen over een nieuw concept, bedrijf-, sales en marketing strategie of relatie en datingstrategie kan natuurlijk ook!


The Genius Leader


3 maanden traject

Ontspannen ondernemen

Een vrij leven gaat niet alléén om het verhogen van je omzet en winst. Het draait om vrijheid in je doen, denken, voelen en zijn. Daarna komt financiële vrijheid en overvloed!

Dus transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt...

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod...

En ga op een innerlijke ontdekkingsreis om de eerste stappen te zetten om met je missie een begrip in je markt te worden als inspirerende visionair vanuit zichtbaar pionierschap!


The Genius Lover

null

3 maanden traject 

In vrijheid verbinden

Zet jezelf weer op nummer 1, breng je geven en ontvangen weer in balans, maak je relaties zuiver en heb vooral onvoorwaardelijk lief!

Groei naar de juiste partner, je huidige of een nieuwe partner, maar een partner die ook naar zichzelf kijkt en de beste versie voor zichzelf én jou wilt zijn.

Ontdek in het op maat gemaakte The Genius Lover traject waarom je niet bereikt wat je wilt bereiken omtrent het thema liefde. Door welke dieperliggende patronen je jezelf mogelijk wegcijfert, verstrikt raakt in zelfafwijzing en de verbinding met jezelf kwijtraakt.

Het 3-maanden traject is er voor singles maar ook mannen of vrouwen die al in een relatie zitten, maar nog niet de overvloed op liefde of een 5-sterrenrelatie ervaren.

Thijs:“Mijn innerlijke drijfveer om het overvloedsplatform Abundancy op te zetten, komt voort uit het tekort wat ik heb ervaren tijdens de eerste jaren in mijn persoonlijke ondernemersreis. Lang niet altijd voelde ik de vrijheid in mezelf. Het harde werken ging ten koste van mijn gezondheid, mijn werk-privé balans was soms ver te zoeken, de liefde liet ik vaak links liggen en ik nam minder tijd voor mezelf, familie of vrienden. Terwijl er méér is dan alleen ondernemen, hoe leuk het ook is. Gelukkig ervaar ik nu zoveel meer overvloed in mijn leven en kan ik ontspannen ondernemen zonder dat het ten koste gaat van overvloed qua geld, liefde, kracht, energie of tijd. Ik voel zoveel meer zelfliefde, balans, flow, vrijheid in mezelf en levensvreugde. Precies dit gun ik ambitieuze ondernemers, zodat ze meer vanuit innerlijke rust, vertrouwen en plezier kunnen leven!"

Sandra: "De techniek van spiegelen en vooral dieper spiegelen heeft mijn leven radicaal veranderd. Ik deed al flink wat jaren aan persoonlijke ontwikkeling en ik wist wel waar mijn belemmerende patronen en overtuigingen ongeveer lagen. Maar ik bleef wat hangen in de inzichten van verlatingsangst en niet goed genoeg zijn, met onbewuste controle en voorwaardelijkheid als gevolg. In 1 jaar tijd heb ik meer dan 15 opstellingen gedaan om alle voor de hand liggende diepere spiegels als de vader- en moederlijn, innerlijke man en vrouw, innerlijke kindsdelen,  broeder-zusterschap en prenatale teksten te helen. Maar ook heb ik specifieke thema's als een situatie op werk, mijn lichaam, de relatie met eten en ook geld opgesteld. Sindsdien stroomt het zoveel meer. Ik kan veel beter mijn gevoel volgen en mijn mind is ook rustiger. Normaal zat ik 24/7 in mijn hoofd en deed ik vooral vanuit mannelijke energie en daadkracht. Nu kan ik meer ontvangen en heb ik mijn vrouwelijke zachtere kant omarmt." 

Heb je twijfels of vragen over één van onze coaching trajecten om te leven vanuit overvloed?