Voel je dat het tijd is om je kostbare tijd méér vanuit ontspanning en vrijheid te beleven zonder tijdverspilling?Ontdek hoe je oneindige tijd ervaart en je tijd niet kwijtraakt aan onbewuste patronen en overtuigingen, zodat je de kwaliteit in je tijd kan proeven!

Voel je dat het tijd is om je kostbare tijd méér vanuit ontspanning en vrijheid te beleven zonder tijdverspilling?Ontdek hoe je oneindige tijd ervaart en je tijd niet kwijtraakt aan onbewuste patronen en overtuigingen, zodat je de kwaliteit in je tijd kan proeven!

Jouw oneindige tijd start hier...

Transformeer naar oneindige tijd!

Hoe je omgaat met je tijd, is een spiegel van jouw binnenwereld. Dat er 60 minuten in uur, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar zijn, heb je geen invloed op. Terwijl je wél invloed hebt op je beleving van tijd, waardoor je gevoel van tijd verandert in oneindige tijd. Denk maar aan skiën, met de motor rijden, een concert, festival of een gezellig etentje met gelijkgestemden. Dit kan je niet lang genoeg duren. 

Maar besteed je toch je kostbare tijd aan verplichtingen waar je niet op zit te wachten? Vertoon je sociaal wenselijk gedrag om ergens bij te horen en niet afgewezen te worden? Of werk je teveel in het plan van een ander in plaats van dat je jezelf voorop stelt? Dit gaat allemaal ten koste van jouw innerlijke vrijheid... 

Gek eigenlijk! Dat je jezelf afwijst over wat je doet of dat je het belangrijker vindt om anderen te helpen dan voor jezelf te kiezen. Voor jezelf kiezen wordt vaak als egoïstisch ervaren, terwijl tijd voor jezelf juist waardevol is om óók vervolgens in overvloed tijd te delen met anderen. Het verschil is alleen dat je jezelf op #1 zet.

Ook al besef je het misschien niet altijd bewust, je tijd komt niet meer terug. Met de kracht van het spiegelen ga je je oneindige tijd méér benutten en beleven. Dus boek één van de onderstaande overvloed opstellingen te boeken, of het 3-maandentraject The Genius Lover voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de waardevolle mensen om je heen.

Een overvloed opstelling duurt 4 uur lang onder begeleiding van twee overvloed experts. Je krijgt een 100% resultaat garantie inclusief een complete samenvatting met de grootste inzichten plus een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling!

Meesterlijk Time Management

Je tijd is je meest kostbaarste bezit en je leven heeft een deadline, maar hoe zorgvuldig ga je écht om met je tijd? Ervaar je een tekort aan tijd voor jezelf, gezin, familie, vrienden, bedrijf en hobby's? 


Voorkom dat je met zelfsabotage terugvalt in tijdverspillende patronen die leiden tot een gehaast, prikkelbaar, gestresst, knagend of zinloos gevoel inclusief zelfafwijzing!

Ontspannen Ondernemen

Hard werken en ontspannen ondernemen is een wereld van verschil. Voorkom dat je 24/7 AAN staat en dat je werk-privé balans ver te zoeken is. Maar hoe kan je nu je business opschalen vanuit rust, ruimte en richting?


Maak van ontspannen ondernemen vanuit je genialiteit jouw nieuwe normaal, waarbij je kan vlammen zonder op te branden en uitblinkt met je passies én talenten! 

Bevrijdend Team Management

Vraag je je af hoe je meer grip krijgt op je bedrijfscultuur, proces-optimalisaties en groepsdynamiek? En wat je kan doen om je teamleden als eenheid te verbinden en effectief samen te laten werken? 


Ervaar hoe je schaamteloos kan delegeren en leidinggeven aan je team om jezelf vrij te spelen. Zonder dat je je eigen tijd en energie verspilt aan overbodige taken!

Bonus #1:
2-op-1 overvloed coaching

Transformeer jouw tekort naar overvloed onder begeleiding van niet één, maar juist twee overvloed experts inclusief jarenlange ervaring in marketing en verkoop.


We luisteren diep, vragen door tot de bodem, houden je liefdevol spiegels voor, nemen blinde vlekken weg, creëren helderheid en bieden je een hoopvol toekomstperspectief. Allemaal onder het mom van "Connecting the Dots".

Deze bonussen gelden voor zowel de overvloed opstellingen als de coaching trajecten.

Bonus #2:

Niet goed? Geld terug!

Dit is de deal: je krijgt een 100% resultaatgarantie inclusief een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling, want wij geloven dat je je investering er snel weer uit hebt. 

Voorkom dat je vast blijft zitten in een vicieuze cirkel vol met zelfafwijzing en een tekort aan geld, kracht, liefde, energie en tijd. Zelfafwijzende patronen herkennen en erkennen is een reden tot feest: je keert terug naar je natuurlijke staat van zijn om écht je eigen leven te leven op je eigen voorwaarden!

Helpt de overvloed opstelling je toch niet? Laat het weten en dan krijg je je geld teruggestort! 

"Laat je niet vertragen door de tragedie van anderen"

The Genius Lover

3 maanden traject 

LEER IN VRIJHEID VERBINDEN VANUIT OVERVLOED

Hoeveel veiligheid, vertrouwen, verleiding, verliefdheid, verbinding, vrijheid en vreugde ervaar je écht in je liefdesleven? Ben je wel écht gelukkig in de liefde? Of heb je last van overtuigingen, patronen en overlevingsstrategieën die  onbewust jouw liefde saboteren?

Speciaal voor ondernemers die hard aan hun bedrijf werken, maar niet dezelfde aandacht thuis kunnen geven. Of voor de eeuwige single waar er volledig 'een thuis' ontbreekt, omdat daten niet verloopt zoals je wilt. Of voor degenen die geloven dat liefde een beperking is op je vrijheid.

Maar het is mogelijk! Je vrijheid behouden én de liefde hebben waar je naar verlangt. De ingrediënten zijn: volledige zelfliefde, een fijne partner en een 5-sterren liefdesrelatie. 

The Genius Leader

3 maanden traject 

LEER ONTSPANNEN ONDERNEMEN VANUIT OVERVLOED

Een vrij leven gaat niet alléén om het verhogen van je omzet en winst. Het draait om vrijheid in je doen, denken, voelen en zijn. Daarna komt financiële vrijheid en overvloed!

Dus transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt...

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod...

En ga op een innerlijke ontdekkingsreis en word met je missie een begrip in je markt als inspirerende visionair vanuit zichtbaar pionierschap!

Sandra: "Een tekort in tijd ervaar ik met regelmaat: te laat komen en daardoor te hard rijden, werk niet op tijd af krijgen en daardoor tot in de nacht door maar ook gewoon teveel afspraken of activiteiten willen plannen op een dag. Ik voel me er eigenlijk altijd vervelend over, naar mezelf en naar anderen. Een paar uur extra per dag zou fijn zijn dacht ik altijd, maar ik ontdekte dat ik niet de schuld kon geven aan het aantal uren in de dag, maar aan wat je doet met je tijd! Uit mijn familiepatronen kwam naar voren dat zorgen voor anderen en altijd je hulp aanbieden een voorwaardelijke rol is om liefde, aandacht en waardering te krijgen. Niks mis met helpen natuurlijk, maar heel vaak schuif ik mijn eigen prioriteiten en dus loyaliteit aan mezelf, te makkelijk aan de kant. Bovendien bleek de intentie niet altijd even zuiver. Met dit thema heb ik nog steeds met regelmaat moeite maar besef wel steeds meer hoe kostbaar tijd eigenlijk is." 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit. 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit.