Meer energie krijgen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak?

Ontdek hoe je onuitputtelijke energie kan ervaren en tap moeiteloos in een overvloedige bron van energie

Meer energie krijgen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak?

Ontdek hoe je onuitputtelijke energie kan ervaren en tap moeiteloos in een overvloedige bron van energie

Jouw onuitputtelijke energie start hier...

Transformeer naar onuitputtelijke energie!

Hoe je omgaat met je energie, is een spiegel van jouw binnenwereld. Zo bestaat alles uit energie, heeft alles een frequentie en is alles energie. Dit is soms maar moeilijk te geloven, maar als je de radio afstemt op een bepaalde frequentie hoor je toch echt muziek en als je iemand aan de andere kant van de wereld belt, hoor je diegene levensecht door de telefoon zonder dat er een fysiek zichtbaar draadje door de lucht gaat. Misschien kan je je ook voorstellen dat jouw denken en uitspreken ook frequenties heeft, want iets wat positieve energie krijgt groeit meestal en bij negatieve energie loopt het meestal niet positief af...

Jij bepaalt waar je je energie aan besteedt. De vraag is alleen: waar laad jij je energie batterij mee op en waar verbruik jij je batterij weer mee? En hoe kan je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel energieker worden? 

Is jouw stroom van ontvangen, genieten en doorgeven wel een gesloten circuit? Of stopt de stroom ongemerkt ergens waardoor er energie weglekt en je dus een tekort aan energie ervaart? Gebruik de kracht van spiegelen om bewust te worden van je onuitputtelijke energie. Boek één van de onderstaande overvloed opstellingen of het 3-maandentraject The Genius Lover voor het ultieme zelfonderzoek van zelfliefde en zelfzorg.


Een overvloed opstelling duurt 4 uur lang onder begeleiding van twee overvloed experts. Je krijgt een 100% resultaat garantie inclusief een complete samenvatting met de grootste inzichten plus een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling!

Zuiver Leiderschap

Wil je loyaal leven aan jezelf op je eigen voorwaarden vanuit 100% eigenaarschap? Maar vertoon je nog sociaal wenselijk gedrag om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van jezelf of iemand anders?


Zet je oogkleppen af, voorkom dat je authentieke 'ik' ondersneeuwt door je aangeleerde 'ik, herontdek je innerlijke kracht en laat je onzuivere egopatronen los!

Stressvrij Leven

Wat kan je doen tegen stress? Hoe blijf je stress de baas in een drukke tijd met een overvloed aan prikkels, afleidingen, oneindige to do lijst en een volle agenda? 


Leer beter omgaan met stress om hardnekkige lichamelijke, emotionele en mentale stress klachten te verminderen voor méér rust en ontspanning in je hoofd en lichaam!

Vitale Levenskracht

Ervaar je teveel vermoeidheid, een lage productiviteit en ben je snel overprikkeld vanwege drukte, chaos en onrust? Terwijl je je levensenergie wilt verhogen, diep voelen en laten stromen voor méér energiebalans?


Ervaar hoe je jouw energiemanagement bekrachtigt vanuit een sterker fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel bewustzijn voor méér vitale levenskracht! 

Bonus #1:
2-op-1 overvloed coaching

Transformeer jouw tekort naar overvloed onder begeleiding van niet één, maar juist twee overvloed experts inclusief jarenlange ervaring in marketing en verkoop.


We luisteren diep, vragen door tot de bodem, houden je liefdevol spiegels voor, nemen blinde vlekken weg, creëren helderheid en bieden je een hoopvol toekomstperspectief. Allemaal onder het mom van "Connecting the Dots".

Deze bonussen gelden voor zowel de overvloed opstellingen als de coaching trajecten.

Bonus #2:

Niet goed? Geld terug!

Dit is de deal: je krijgt een 100% resultaatgarantie inclusief een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling, want wij geloven dat je je investering er snel weer uit hebt. 

Voorkom dat je vast blijft zitten in een vicieuze cirkel vol met zelfafwijzing en een tekort aan geld, kracht, liefde, energie en tijd. Zelfafwijzende patronen herkennen en erkennen is een reden tot feest: je keert terug naar je natuurlijke staat van zijn om écht je eigen leven te leven op je eigen voorwaarden!

Helpt de overvloed opstelling je toch niet? Laat het weten en dan krijg je je geld teruggestort! 

"Het gesloten circuit van energie is ontvangen, genieten en doorgeven. Maar je kan alleen doorgeven als je kan ontvangen..."

The Genius Lover

3 maanden traject 

LEER IN VRIJHEID VERBINDEN VANUIT OVERVLOED

Hoeveel veiligheid, vertrouwen, verleiding, verliefdheid, verbinding, vrijheid en vreugde ervaar je écht in je liefdesleven? Ben je wel écht gelukkig in de liefde? Of heb je last van overtuigingen, patronen en overlevingsstrategieën die  onbewust jouw liefde saboteren?

Speciaal voor ondernemers die hard aan hun bedrijf werken, maar niet dezelfde aandacht thuis kunnen geven. Of voor de eeuwige single waar er volledig 'een thuis' ontbreekt, omdat daten niet verloopt zoals je wilt. Of voor degenen die geloven dat liefde een beperking is op je vrijheid.

Maar het is mogelijk! Je vrijheid behouden én de liefde hebben waar je naar verlangt. De ingrediënten zijn: volledige zelfliefde, een fijne partner en een 5-sterren liefdesrelatie. 

The Genius Leader

3 maanden traject 

LEER ONTSPANNEN ONDERNEMEN VANUIT OVERVLOED

Een vrij leven gaat niet alléén om het verhogen van je omzet en winst. Het draait om vrijheid in je doen, denken, voelen en zijn. Daarna komt financiële vrijheid en overvloed!

Dus transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt...

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod...

En ga op een innerlijke ontdekkingsreis en word met je missie een begrip in je markt als inspirerende visionair vanuit zichtbaar pionierschap!

Sandra: "Ik heb van nature een hoge energie en overzie snel een situatie. Het is voor mij dan ook geen probleem om veel ballen in de lucht te houden, nog een extra taak op mijn schouder te nemen of de leiding te pakken. Maar ik ontdekte met altijd aan en klaar staan dat ik erg in mijn hoofd zat en daardoor vaak twijfelde en geen helderheid voelde. Ik nam geen ruimte voor rust, stilte en voelen, terwijl daar juist mijn echte oplaad power zit. Het was makkelijker om in mijn hoofd te zitten, want dan hoefde ik niet echt goed te voelen om vervolgens tegen mijn intuïtie in te gaan met mijn ratio en mezelf daarover vervolgens af te wijzen. Mooie saboterende cirkel zat ik dan in he? Ik vind het nu belangrijk dat ik eerst voel om af te stemmen, dan mijn eigen energietank check en wat overstroomt vanuit een zuivere intentie pas weggeef. " 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit. 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit.