Over Abundancy

Hét inspiratieplatform voor bewuste ondernemers om te leven vanuit overvloed en meer innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde te ervaren!

Over Abundancy

Hét inspiratieplatform voor bewuste ondernemers om te leven vanuit overvloed en meer innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde te ervaren!

Ons leven vanuit overvloed begon hier...

You just have to see it...

Abundancy betekent overvloed in het Engels. Voor ons staat het voor de overvloed zien. Wij geloven namelijk dat overvloed overal om en in ons aanwezig is maar dat wij de overvloed door logische, begrijpelijke en soms zelfs beschermende redenen niet kunnen of willen zien. 


Terwijl in onze verbeeldingskracht, in onze fantasie, eigenlijk alles mogelijk is. Er zijn geen grenzen aan wat wij kunnen verzinnen in onze gedachten. Als kind ging dat moeiteloos, maar op een gegeven moment zijn er stemmetjes in ons hoofd gekomen die er van alles en nog wat van vinden...


Maar eigenlijk zijn die stemmen gewoon geprogrammeerd in ons, zonder dat wij daar echt bewust van zijn. We hebben aangeleerde, overgegeven en overgenomen patronen en overtuigingen opgeslagen, omdat dat onze ervaringen waren of die van anderen, met als doel ons veilig te houden. Dat is natuurlijk een fijn doel, maar de functie ervan is wellicht doorgeschoten in deze door geëvolueerde wereld. 


Bij Abundancy geloven wij dat het aan onszelf nu de taak is te onderscheiden wanneer iets veilig of onveilig is. Daar heb je bewust voor te worden van de aangeleerde en overgenomen programma’s, patronen en overtuigingen zodat je zelf de keuze hebt deze te activeren of juist te transformeren naar een andere mogelijkheid. 

You just have to see it...

Abundancy betekent overvloed in het Engels. Voor ons staat het voor de overvloed zien. Wij geloven namelijk dat overvloed overal om en in ons aanwezig is maar dat wij het door logische, begrijpelijke en soms zelfs beschermende redenen niet kunnen of willen zien. 


Terwijl in onze verbeeldingskracht, in onze fantasie, eigenlijk alles mogelijk is. Er zijn geen grenzen aan wat wij kunnen verzinnen in onze gedachten. Als kind ging dat moeiteloos maar op een gegeven moment zijn er stemmetjes in ons hoofd gekomen die er van alles en nog wat van vinden...


Maar eigenlijk zijn die stemmen gewoon geprogrammeerd in ons, zonder dat wij daar echt bewust van zijn. We hebben aangeleerde, overgegeven en overgenomen patronen en overtuigingen opgeslagen omdat dat onze ervaringen waren of die van anderen, met als doel ons veilig te houden. Dat is natuurlijk een fijn doel, maar de functie ervan is wellicht doorgeschoten in deze door geëvolueerde wereld. 


Bij Abundancy geloven wij dat het aan onszelf nu de taak is te onderscheiden wanneer iets veilig of onveilig is. Daar heb je bewust voor te worden van de aangeleerde en overgenomen programma’s, patronen en overtuigingen zodat je zelf de keuze hebt deze te activeren of juist te transformeren naar een andere mogelijkheid. 

Innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde

Met het platform Abundancy willen we ondernemers inspiratie geven om bewust te worden van de overvloed die in en om ons heen is, zodat je innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde kan gaan ervaren. Dat is, wat ons betreft, waar het leven om draait.


Om meer innerlijke vrijheid en vreugde te ervaren heb je te groeien vanuit een huidige situatie naar een nieuwe (nog) vreugdevollere situatie. 


Overvloed is daar een essentieel onderdeel van, want zonder overvloed leef je in tekort. Je kan niet én in overvloed én in tekort leven. Mogelijk denk je dat je in overvloed leeft, omdat je veel geld hebt of veel liefde ervaart, maar is dat wel échte overvloed? 

🧐Ervaar je innerlijke vrijheid?

🧐Kan je schaamteloos jezelf zijn?

🧐Is liefde onvoorwaardelijk of koppel je voorwaarden aan liefde?

🧐Ervaar je alle energie en tijd van de wereld?

🧐Of zou je nog méér geld willen ontvangen voor financiële vrijheid én dromen waar te maken?

Thijs“Mijn innerlijke drijfveer om het overvloedsplatform Abundancy op te zetten, komt voort uit het tekort wat ik heb ervaren tijdens de eerste jaren in mijn persoonlijke ondernemersreis. Lang niet altijd voelde ik de vrijheid in mezelf. Het harde werken ging ten koste van mijn gezondheid, mijn werk-privé balans was soms ver te zoeken, de liefde liet ik vaak links liggen en ik nam minder tijd voor mezelf, familie of vrienden. Terwijl er méér is dan alleen ondernemen, hoe leuk het ook is. Gelukkig ervaar ik nu zoveel meer overvloed in mijn leven en kan ik ontspannen ondernemen zonder dat het ten koste gaat van overvloed qua geld, liefde, kracht, energie of tijd. Ik voel zoveel meer zelfliefde, balans, flow, vrijheid in mezelf en levensvreugde. Precies dit gun ik ambitieuze ondernemers, zodat ze meer vanuit innerlijke rust, vertrouwen en plezier kunnen leven!"

De buitenwereld is een reflectie van jouw binnenwereld

Onze tool om te groeien, overvloed te zien en daadwerkelijk te ervaren is, gebruik te maken van de techniek van het spiegelen. Pas als je bewust bent van de spiegel kan je een andere keuze maken voor een andere uitkomst. 


Bij het spiegelen gaan we er vanuit dat de buitenwereld een reflectie is van de binnenwereld, oftewel dat wat jij ziet en mee maakt zegt wat over jou. Als je door een roze bril naar de wereld kijkt, zegt dat wat over de roze filters in je. Want een ander ziet de wereld misschien door een donkere bril.


Deze filters zijn de programma’s waar jij doorheen kijkt als je naar de werkelijkheid kijkt. Daarom heeft iedereen zijn eigen filters of programma’s en ook zijn eigen werkelijkheid gebaseerd op de oordelen van jouw filters / ervaringen. Dus wat er in de buitenwereld gebeurt kan een spiegel zijn van wat in jou leeft.


Zo'n spiegel kan je positief of negatief raken of het raakt je niet, dan is de spiegel neutraal. Welke van de emoties het is zegt alles over jouw filters. Als het negatieve emoties zijn zien wij dat als een gelegenheid om de negatieve emoties op te ruimen en neutraal te maken. Oftewel groeikansen om te groeien naar een leven vanuit overvloed. Want doorlopen met een negatieve trigger levert geen innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde op. 

Nog dieper kijken

De triggers die je negatief raken kan je nog dieper bekijken. Bij het diepere spiegelen kijken we ook naar wie of wat in de buitenwereld jouw binnenste raakt?

  • Triggert jouw moeder of vader jou? Dan zit er mogelijk een trigger op jouw lichaam (moeder) of op jouw denken (vader).
  • Heb je een slechte band met je moeder die jou nog raakt, dan heb je waarschijnlijk ook een slechte band met jouw lichaam. Maak je de spiegel van de slechte band met je moeder neutraal, lost waarschijnlijk de problemen met je lichaam ook op.
  • De mannelijke partner staat voor jouw daadkracht en de vrouwelijke partner voor jouw voelen. Dus mocht je mannelijke partner niet vooruit te branden zijn dan kom je waarschijnlijk ook niet vooruit in je daadkracht.
  • Klaagt jouw vrouwelijke partner? Grote kans dat jij niet naar jouw gevoel luistert. 


De negatieve spiegels zijn vaak te moeilijk om zelf te zien door onze aangeleerde en overgenomen programmeringen, patronen en overtuigingen van ons eigen familie systeem. Je bent tenslotte voor 50% je vader en 50% je moeder en ook zij bestaan weer voor 50% uit hun vader en moeder en zij weer uit hun vader en moeder etcetera. Je kan je misschien voorstellen hoeveel patronen en overtuigingen er wel niet leven in 1 systeem en continue worden doorgegeven. 


Dit dieper spiegelen gebruiken wij in het dagelijkse leven. Dat lijkt misschien ingewikkeld maar als je je eenmaal bewust bent van je programmeringen wordt het steeds makkelijker de triggers te herkennen en heel belangrijk, bij onszelf te laten. Zo heeft je partner en omgeving ook eens rust ;-) 

Sandra: "Ik las laatst in het boek "Je bent zoals je denkt" van Michael Pilarczyk een mooi voorbeeld waarbij een vrouw de kontjes van het vlees afsneed voor het in de pan ging. Toen haar man vroeg waarom ze het deed, zei ze: “Geen idee, zo deed mijn moeder dat altijd”. Bij navraag bij haar moeder bleek haar moeder het ook al te doen en bij navraag bij oma, zei oma: “Omdat het vlees anders niet in de pan paste vroeger!”. Zo zie je maar hoe we iets onbewust overnemen of het nu klopt of niet."

Overvloed opstellingen

Wij gebruiken overvloed opstellingen om de patronen, programma’s en overtuigingen boven water te krijgen die er leven of anders gezegd waarop jij onbewust draait. Met deze informatie kan je bewust worden wat je tot nu toe tegenhoudt of niet ziet en een keuze kan maken vanuit wat jij wilt bereiken van al die oneindige vele mogelijkheden die in je verbeeldingswereld wel bestaan. 


Daar zit het geheim van overvloed zien en vanuit overvloed leven. Want met de juiste programmering kan niks je nog tegenhouden datgene te creëren en te hebben in jouw business en leven. 

"If you can dream it, you can do it."  ~ Walt Disney ~

Zien, geloven, ervaren en delen 

Om te leven vanuit overvloed is het belangrijk dat je op 5 thema's overvloed in plaats van tekort ervaart:

💰 Overvloedig geld

❤️ Onvoorwaardelijke liefde

🔥 Schaamteloze kracht

🍀 Onuitputtelijke energie

⏰ Oneindige tijd

Laat je op Abundancy inspireren, motiveren en activeren om stappen te zetten richting méér overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde.

Wil je ervaren en ontdekken hoe? 

Op dit moment bieden wij diepgaande overvloed opstellingen en overvloed coaching aan in 2-op-1 trajecten voor 3, 6 en 12 maanden, maar ook in een losse sessie van één uur. 

Als je gelooft in overvloed, zie je kansen. Doe je dat niet, dan zie je obstakels."

Abundancy spelregels voor een leven vanuit overvloed

   🤩 Er is onbeperkte overvloed voor iedereen. Je hoeft deze alleen nog maar te zien.
        Wat geloof je nog over het tekort?

   🤩 Cut the bullshit. Stop de ego verhalen. Leef met een ontspannen ego en ga voor groei.
        Waarom heb je een gespannen ego en voel je je niet veilig?

   🤩 Maak de waarde neutraal. Wij geven iets of iemand een emotionele waarde.
        Maar geld is gewoon geld en een gebeurtenis gewoon een gebeurtenis.

   🤩 Oordeel en overtuig niet.
        Iedereen heeft zijn of haar eigen waarheid gebaseerd op zijn of haar filters en programma's.
        Gedachten over een ander zijn aannames over een ander en niet per se waar.

   🤩 Goed of slecht, wie zal het zeggen? Er bestaat geen goed of fout, want je weet nooit waartoe het leidt.

   🤩 Schaamteloos jezelf zijn. Wees trouw aan jezelf.
        Leef je eigen waarheid vanuit je eigen regels en voorwaarden.

   🤩 Tijd is je kostbaarste bezit, verspil geen tijd.
        Er is oneindige tijd mits je het besteed aan wat jij wilt ervaren.

   🤩 Ga voor onvoorwaardelijke liefde en zuivere verbinding. Wees kwetsbaar, open en eerlijk.
        Zonder oordelen, behoeftigheid of voorwaardelijke agenda.

   🤩 Wees de vuurdrager. Leef vanuit passie en laat dat innerlijke vuur branden om anderen te inspireren.
        Omgeef je met gelijkgestemden. 

   🤩 Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven.
        Jij bent de creator, niemand anders gaat het doen en jij kan het ook niet voor een ander doen.
        Dus zorg goed voor jezelf.

Abundancy spelregels voor een leven vanuit overvloed

   🤩 Er is onbeperkte overvloed voor iedereen. Je hoeft deze alleen nog maar te zien. Wat geloof je nog over het tekort?

   🤩 Cut the bullshit. Stop de ego verhalen. Leef met een ontspannen ego en ga voor groei. Waarom heb je een gespannen ego en voel je je niet veilig?

   🤩 Maak de waarde neutraal. Wij geven iets of iemand een emotionele waarde. Maar geld is gewoon geld en een gebeurtenis gewoon een gebeurtenis.

   🤩 Oordeel en overtuig niet. Iedereen heeft zijn of haar eigen waarheid gebaseerd op zijn of haar filters en programma's. Gedachten over een ander zijn aannames over een ander en niet per se waar.

   🤩 Goed of slecht, wie zal het zeggen? Er bestaat geen goed of fout, want je weet nooit waartoe het leidt.

   🤩 Schaamteloos jezelf zijn. Wees trouw aan jezelf. Leef je eigen waarheid vanuit je eigen regels en voorwaarden.

   🤩 Tijd is je kostbaarste bezit, verspil geen tijd. Er is oneindige tijd mits je het besteed aan wat jij wilt ervaren.

   🤩 Ga voor onvoorwaardelijke liefde en zuivere verbinding. Wees kwetsbaar, open en eerlijk. Zonder oordelen, behoeftigheid of voorwaardelijke agenda.

   🤩 Wees de vuurdrager. Leef vanuit passie en laat dat innerlijke vuur branden om anderen te inspireren. Omgeef je met gelijkgestemden. 

   🤩 Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven. Jij bent de creator, niemand anders gaat het doen en jij kan het ook niet voor een ander doen. Dus zorg goed voor jezelf.

Méér overvloed in je leven ervaren? Ontdek hier hoe je die transformatie in gang zet...