Ervaar je ongemakkelijke weerstand en struggles bij het verkopen van je aanbod?

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod! 

Ja, dat wil ik!

Ervaar je ongemakkelijke weerstand en struggles bij het verkopen van je aanbod?

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod! 

Ja, dat wil ik!

Jouw schaamteloos verkopen start hier...

Hey missiegedreven ondernemer!

Om te leven vanuit overvloed ontkom je er niet aan om je verkoopskills én je mindset rondom verkopen aan te scherpen.


Je bent je bedrijf, want je bedrijf is een reflectie van jezelf. Oftewel, je buitenwereld is een reflectie van wat er in jouw binnenwereld speelt.


Je huidige omzet en winst is namelijk de som van al je gedachten, woorden en gevoelens.


Een innerlijke shift zorgt er dus voor dat je verkoopcijfers door het dak knallen voor méér financiële vrijheid en rust.


Maar niet voor niets stroomt de verkoop niet zoals je wilt, alles heeft een reden...

Hey missiegedreven ondernemer!

Om te leven vanuit overvloed ontkom je er niet aan om je verkoopskills én je mindset rondom verkopen aan te scherpen.


Je bent je bedrijf, want je bedrijf is een reflectie van jezelf. Oftewel, je buitenwereld is een reflectie van wat er in jouw binnenwereld speelt.


Je huidige omzet en winst is namelijk de som van al je gedachten, woorden en gevoelens.


Een innerlijke shift zorgt er dus voor dat je verkoopcijfers door het dak knallen voor méér financiële vrijheid en rust.


Maar niet voor niets stroomt de verkoop niet zoals je wilt, alles heeft een reden...

Vallen je verkoopresultaten best wel tegen? 

Hoewel je een kei bent in je vak, maak je helaas nog niet de impact die je voor ogen hebt.

Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf, je aanbod en bedrijf slim en onderscheidend in de markt te zetten.

Alleen loop je vast vanwege een tekort aan overtuiging- en aantrekkingskracht.

Verkopen is niet je favoriete onderdeel van het ondernemerschap. Het kost teveel moeite, je hebt er misschien wel stiekem een hekel aan en je voelt je niet vrij in je zelfexpressie.

Sterker nog, telkens dooft je innerlijke vuur als je gaat verkopen.

Want vraag je je af: "Wie ben ik nou om briljant, schitterend en geweldig te zijn? Wat gaan anderen wel niet van mij vinden? En kan ik dit wel écht?"

En dat terwijl in elke niche de kansen voor het oprapen liggen. Er is nog een oneindig groeipotentieel. Je verdient het juist om te stralen.

Je bent geboren om jouw licht te laten zien. Dat is niet voorbehouden aan enkelen, dat licht schijnt in ieder mens. Dus ook in jou!


Het is tijd om in elke verkoopsituatie jouw innerlijke vuur te laten branden 🔥

Wat maakt dat je zo worstelt met verkopen?

Nieuwe klanten aantrekken, verleiden en overtuigen lukt nog niet. Misschien vind je het nog spannend, zit je faalangst je in de weg of ben je te perfectionistisch. Hoe dan ook, grofweg zijn dit de meest belemmerende factoren om een ongekend verkoopsucces te behalen: 

Je doelgroep geeft aan dat je te duur bent of je bent juist te goedkoop.
Durf je wel te vragen wat je waard bent? Twijfel je over je marktwaarde en prijsbepalingen? 

Neem je genoegen met minder geld om afwijzing te voorkomen of zit je al snel middenin een prijsonderhandeling waarin je een opmerking krijgt als: "Kan je de prijs verlagen? Dit past niet in mijn budget."


Je aanbod is onaantrekkelijk en niet onderscheidend genoeg.
Waarom zou iemand bij jij iets moeten afnemen? Wat maakt je uniek en hoe origineel ben je nu écht?

Zolang je niet glashelder aangeeft wat je in petto hebt en welk verschil je maakt, kun je fluiten naar je gewenste financiële vrijheid. De kans is dan groot dat je klanten je ontvolgen of weg swipen! 


Je verkoopverhaal spreekt je potentiële klanten te weinig aan.
Soms kom je halfgebakken uit je woorden, raak je nog niet de juiste snaar en blijf je doorlopen met belemmerende gedachtes als: "Had ik maar ...... gezegd." 

Zonder authentieke overtuiging- en aantrekkingskracht kan je je ideale klanten niet bereiken, boeien, binden én behouden.


- Je bent onvoldoende zichtbaar op het juiste moment voor de juiste potentiële klanten. Speel je nog verstoppertje? Achter welk masker van schaamte verschuil jij je nog? Want zolang je doelgroep je niet kent, kunnen ze ook niet voor je kiezen. 

Sandra: "Schaamteloos verkopen had voor mij te maken met mijn eigen waarde durven vragen en de balans vinden tussen geven en ontvangen. Vanuit mijn vorige positie als marketing strateeg stimuleerde ik jarenlang ondernemers en bedrijven de juiste prijs en hun eigenwaarde voor hun merk, producten en diensten te vragen, maar bij mezelf ging dat niet bepaald moeiteloos. Ik ontdekte een patroon van mezelf minder belangrijk vinden, maar ook een patroon van meer willen geven dan ik kon ontvangen. Door de juiste prijs te vragen en de balans te eren voelen beide partijen de gelijkwaardigheid. Daarom geven wij ook geen korting maar werken we met bonussen en doen wij aan netwerkmarketing" 

Wat zit je nog meer dwars?

Het is verre van motiverend en stimulerend als je keer op keer te maken hebt met tegenvallende verkoopresultaten, hevige concurrentie, prijsvechters en klanten die NEE zeggen tegen je aanbod.

Met als gevolg dat je: 

❌ niet graag je teleurstellingen deelt met je partner, familie, vrienden of collega-ondernemers als je de vraag krijgt: "Hoe gaat het met je bedrijf?"

❌ minder werkplezier ervaart en de moed je in de schoenen zakt

❌ begint te twijfelen aan jezelf, aanbod en businessplannen

❌ stress en prestatiedruk ervaart net vóór een verkoopgesprek

❌ kritisch op jezelf wordt en frustratie ervaart vanwege flinke tegenvallers

❌ promoties aanvoelen als tijd- en energieverspilling

noodgedwongen meer werkuren maakt om je gewenste omzet en winst alsnog te behalen


Dit is natuurlijk pijnlijk. Vooral ook, omdat je schaamteloos en ontspannen kan leren verkopen!

Jezelf klein houden, draagt niks bij aan de wereld...

Ga staan voor datgene waar je 100% in gelooft en pas je niet langer aan de massa aan. Wijk af met een buitengewone verkoopstrategie vanuit een overvloed mindset in plaats van dat je onderneemt vanuit tekort.

Laat je stem horen en je hart spreken!

Jij wilt toch ook dat je ideale klanten: 

✅ stoppen met scrollen als ze je voorbij zien komen op social media?

✅ aan je lippen hangen tijdens je inspirerende verkoopverhaal?

✅ op het puntje van hun stoel zitten en smullen van je slimme oplossing?

✅ zich volledig gezien, gehoord en begrepen voelen door jou?

✅ overtuigd raken van jouw visie en onweerstaanbare aanbod?

✅ zich niet langer druk maken om jouw prijsverhogingen? 

✅ geen verkoopbezwaren hebben en blijven tegensputteren?

Dit wil ik!

Verkoop in 4 stappen schaamteloos en ontspannen je aanbod 

Wat kan je nu doen?

Met de kracht van spiegelen leggen we in een overvloed opstelling jouw innerlijke blokkades bloot die je in de weg staan om zuiver te verkopen vanuit overvloed.

Zonder dat je terugvalt op oude manipulatieve verkooppatronen waar je doelgroep zo doorheen prikt. Je klanten zitten er helemaal niet op te wachten dat je ze misleidt en in de maling neemt met verkooptrucjes.

In deze overvloed opstelling ontdek je waar je nog onderneemt vanuit tekort in plaats van overvloed. Dit doen we op basis van de 4P's: prijs, product, promotie en plaats.

Het begint met bewust worden van het onbewuste, het doorzien van de blinde vlekken en ontdekken wat je meest belemmerende verkooppatronen zijn.

Ook bepalen we een zuivere verkoopstrategie dat meer gebaseerd is op vrijgevigheid, authenticiteit, geloofwaardigheid en onvoorwaardelijkheid.

Doe mij zo'n overvloed opstelling 🤩 
Thijs: “Jarenlang ben ik al dol op online marketing om op grote schaal impact te maken voor méér websitebezoekers, klanten en omzet. Mijn avontuur begon bij bol.com en 365 Dagen Succesvol. Toen ik vervolgens fulltime als ZZP’er aan de slag ging, kreeg ik aan de lopende band nieuwe klanten en opdrachten vanwege een goed opgebouwd netwerk. Hoewel dit voor mij makkelijk verliep, was dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms kon ik nog zoveel marketing- en verkoop tips, strategieën en adviezen, maar dit was nog geen garantie voor bedrijfsgroei. Zonder een overvloed mindset kan je alsnog fluiten naar je bedrijfsgroei. Daarom ben ik nu vastberaden om innerlijke blokkades te transformeren, zodat je schaamteloos en ontspannen je aanbod verkoopt!” 

De Overvloed Opstelling "Schaamteloos & Ontspannen Jezelf Verkopen" is ideaal voor méér klanten, omzet én winst via:

✅ Webinars

✅ Podcasts

✅ Video's 

✅ Facebook & Instagram Stories 

✅ Social media advertenties

✅ Verkoopgesprekken 

✅ Verkooppagina’s

✅ Netwerk-events 

✅ Productlanceringen 

✅ E-mailcampagnes

✅ Geautomatiseerde marketingfunnels  Voor wie is het?  

Je wilt een onuitwisbare indruk achterlaten bij je doelgroep om hun aandacht te grijpen, fantasie te prikkelen en aan te zetten tot actie!

De marketing- en verkooptips vliegen je om de oren, maar je ziet door de bomen het bos niet meer en wilt een zuivere verkoopstrategie toepassen die bij jou past én goed voelt 

Je wilt van binnen naar buiten verkopen vanuit je hart in plaats van hoofd. Voor méér oprechte verbinding met je klanten in plaats van dat je per se een gestructureerd verkoopscript volgt. 

Je staat ervoor open om transformatieve inzichten in je familiepatronen, overtuigingen en innerlijke kindsdelen te krijgen om meer in je grootsheid te gaan stappen, ook al vind je dit nog spannend. 

Je wilt schaamteloos jezelf zijn op belangrijke verkoopmomenten. Zonder dat je je blijft aanpassen aan verwachtingen en oordelen van anderen. Laat gaan wie je denkt te moeten zijn!

"Je kan een verkoopuitdaging niet oplossen met dezelfde denkwijze die je struggles hebben veroorzaakt."

Laat je diepgewortelde overtuiging los dat je niet goed genoeg bent om schaamteloos en ontspannen te verkopen.

Als je nu nog denkt dat het niet voor je is weggelegd, dan is dat een bullshit-verhaal van je ego: het stemmetje in je hoofd dat kritisch is op jezelf en angstig is voor wat anderen van je vinden.

Jij creëert je eigen werkelijkheid...

Geloof dat je het niet kan? Helaas, dan wordt dat ook de realiteit. Geloof je wél in jouw groeipotentieel? Zet dan een moedige stap om je angsten en verkooppatronen onder de loep te nemen! 

Laat je diepgewortelde overtuiging los dat je niet goed genoeg bent om schaamteloos en ontspannen te verkopen.

Als je nu nog denkt dat het niet voor je is weggelegd, dan is dat een bullshit-verhaal van je ego: het stemmetje in je hoofd dat kritisch is op jezelf en angstig is voor wat anderen van je vinden.

Jij creëert je eigen werkelijkheid...

Geloof dat je het niet kan? Helaas, dan wordt dat ook de realiteit. Geloof je wél in jouw groeipotentieel? Zet dan een moedige stap om je angsten en verkooppatronen onder de loep te nemen! 

Bevrijd jezelf van belemmerende angsten en verkooppatronen!

Word de baas over je angsten in plaats van dat je angsten de baas worden over jou.
Je hoeft je diepste angsten en belemmerende verkooppatronen niet weg te drukken of te negeren.

Dit is misschien verleidelijk om te doen. Maar in plaats van te vluchten voor het ongemak, kan je beter je diepste angsten en belemmerende verkooppatronen erkennen, uitnodigen in je bewustzijn en helder naar de bron ervan te kijken.

Hoe meer bewustzijn je creëert, des te meer je de shift maakt om te ondernemen vanuit overvloed. Zonder dat je je langer laat tegenhouden door andermans oordelen, angst voor afwijzing of een kritisch zelfbeeld! 

Bevrijd jezelf van belemmerende angsten en verkooppatronen!

Word de baas over je angsten in plaats van dat je angsten de baas worden over jou.
Je hoeft je diepste angsten en belemmerende verkooppatronen niet weg te drukken of te negeren.

Dit is misschien verleidelijk om te doen. Maar in plaats van te vluchten voor het ongemak, kan je beter je diepste angsten en belemmerende verkooppatronen erkennen, uitnodigen in je bewustzijn en helder naar de bron ervan te kijken.

Hoe meer bewustzijn je creëert, des te meer je de shift maakt om te ondernemen vanuit overvloed. Zonder dat je je langer laat tegenhouden door andermans oordelen, angst voor afwijzing of een kritisch zelfbeeld! 

Ben je klaar voor een doorbraak?

€ 888,-
555,-

Overvloed Opstelling "Schaamteloos & Ontspannen Verkopen"

Voorkom dat je de handdoek in de ring gooit als je gaat verkopen. Opgeven is geen optie onder het motto van: "Winners never quit and quitters never win."


Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken en zelfsabotage, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod!


✅ Laat diepgewortelde overtuigingen los en doorbreek je inkomensplafond

✅ Word de baas over je angsten in plaats van dat je angsten de baas worden over jou

✅ Kruip niet langer in je schulp en vergroot je online zichtbaarheid 

✅ Ontdek wat je meest belemmerende verkooppatronen zijn

✅ Pas een zuivere verkoopstrategie toe die bij jou past én goed voelt 

✅ Scherp je verkoopverhaal aan voor méér overtuiging- en aantrekkingskracht 

✅ Verkoop je aanbod vanuit meer flow, ontspanning en zelfvertrouwen


Na de overvloed opstelling ontvang je óók een complete samenvatting met de grootste inzichten!


LET OP! 


Profiteer tijdelijk van een introductieprijs van € 555 in plaats van € 888 om de lancering van het inspiratieplatform Abundancy te vieren 🎉 

"Ik durf nu schaamteloos mezelf te zijn zonder mezelf anders voor te doen."

“Waar ik last van had, is de negatieve weerstand op verkoop. Écht aversie. Er zat schaamte en een verkeerde energie op. Alsof het niet hoort om jezelf te verkopen. Voorheen verliep het verkopen soepel via via, maar nu ik mijn bedrijf wil opschalen voelde ik een blokkade om mezelf in de markt te zetten. 

Tijdens de overvloed opstelling ging ik behoorlijk diep om mijn pijnpunten aan te kijken en dit los te laten. Hoewel het confronterend was, voelde het ook fijn aan om oude pijn te helen. Ik had het met niemand anders willen doen dan met jullie, dat voorop gesteld. Het voelde veilig om mij helemaal bloot te geven. 

Doordat ik nu mijn tekort mindset heb geshift, voel ik dat ik ook klaar ben om andere soorten klanten aan te trekken. In plaats van te reageren wat op mijn pad komt, creëer ik nu wat ik zelf wil. En waarbij ik eerst op zoek was naar wie ik ben en waar ik voor sta, voel ik nu duidelijk: “Dit ben ik en nu mogen de klanten op mijn pad komen waar ik recht op heb!”

Hierdoor voel ik zoveel meer ontspanning bij het verkopen van mijn aanbod en ervaar ik meer vrijheid in mezelf. Dat wat ik vanbinnen voel, straal ik nu ook meer uit naar buiten. Meer zuivere kracht vanuit mijn grootsheid. Zonder dat ik mij als slachtoffer opstel, want ik neem nu zelf 100% verantwoordelijkheid. De overvloed opstelling heeft hier mega aan bijgedragen.

Zo ben ik nu als gast een paar keer uitgenodigd om mijn verhaal te delen in een podcast, heb ik nieuwe samenwerkingen opgezet die bij mij passen, ben ik de angst voor tekort kwijt, geloof ik nu meer in mijn eigenwaarde en sta ik volledig achter mijn prijzen. 

De overvloed opstelling biedt zoveel meer verdieping dan alleen het schaamteloos verkopen. Ik denk dat de grootste winst ook is dat ik nu schaamteloos mezelf durf te zijn zonder mezelf anders voor te doen. Het verkopen is indirect daardoor zoveel makkelijker geworden vanuit meer zelfverzekerdheid en dit kan andere ondernemers ook een mega shift opleveren!”


~ Marian van Tour, Spiegel je Wijs ~ 

Laat je verwonderen en inspireren!

Bonus #1:
2-op-1 overvloed coaching

Transformeer jouw tekort naar overvloed onder begeleiding van niet één, maar juist twee overvloed experts inclusief jarenlange ervaring in marketing en verkoop.


We luisteren diep, vragen door tot de bodem, houden je liefdevol spiegels voor, nemen blinde vlekken weg, creëren helderheid en bieden je een hoopvol toekomstperspectief. Allemaal onder het mom van "Connecting the Dots".

Bonus #2:

Niet goed? Geld terug!

Dit is de deal: je krijgt een 100% resultaatgarantie inclusief een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling, want wij geloven dat je je investering er snel weer uit hebt. 

Wat je verkoopdoelen ook zijn en in welke branche je ook zit: laat een overvloed opstelling vóór je werken en vergroot je overtuiging- en aantrekkingskracht voor méér klanten, omzet én winst.

Helpt de overvloed opstelling je toch niet? Laat het weten en dan krijg je je geld teruggestort! 

Waarom zou je bij ons schaamteloos leren verkopen?

Allebei hebben we jarenlange ervaring in de commerciële wereld. Sandra als branding- en marketingstrateeg voor corporate bedrijven en merken als Eat Natural, HP, JTI, Verival, Protein Balls en Mani Nuts. Daarna hielp ze ondernemers met het vinden van de juiste persoonlijke marketing strategie om te leven vanuit een impactvolle (zielen)missie en blauwdruk. 

Thijs werkte eerst als SEO- conversieoptimalisatie specialist. Daarna als online copywriter, storyteller en marketingcommunicatiestrateeg voor missiegedreven bedrijven en ondernemers als bol.com, Florum BV., MailBlue, 365 Dagen Succesvol, Meetings In The Sun, Unstoppable Lifestyle, The Millionaires Club, The Secret Skill, Conscious Academy, VIV Online, Zakelijk Succes Academy, Meulenberg Training & Coaching, Loran von Liebenstein, Kim de Graeve, Dorien Blaauw, Simone Plukkel en Charlotte van 't Wout.

Nu bundelen we onze kennis en ervaring met universele overvloedprincipes, familiepatronen, de kracht van spiegelen, positieve psychologie en de wet van aantrekkingskracht!

Veelgestelde vragen

                   

Overvloed Opstelling "Schaamteloos & Ontspannen Verkopen."

Wat is een overvloed opstelling?

Een overvloed opstelling is een tool om inzichtelijk te krijgen wat je meest belemmerende overtuigingen en patronen zijn om innerlijke mentale blokkades, waar je nu nog niet 100% grip op hebt, te helen.

Je bent namelijk niet je gedachten, maar je bent wel het resultaat van je gedachten. Met andere woorden, je bent zoals je denkt. Want zolang je nog niet de baas bent over je eigen gedachtes, emoties en gedrag, zijn je gedachtes, emoties en gedrag de baas over jou.

Dus hoe meer bewustwording je creëert op hoe je in het verleden geprogrammeerd bent, des te beter je met de kracht van spiegelen jouw perceptie op de werkelijkheid kan veranderen. Niemand anders gaat dit voor je doen, want jij bent de hoofdrolspeler in je eigen leven.

Deze quote sluit er mooi bij aan: “If you change the way you look at things, the things you look at change.”

Het resultaat van een overvloed opstelling is dat we je laten zien, geloven en ervaren hoe het is om de kern van je diepgewortelde overtuigingen los te laten en te transformeren naar plafond doorbrekende overtuigingen. Zo kan je leven vanuit overvloed in plaats van tekort en dit leidt tot meer innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde!

Wat is schaamteloos en ontspannen verkopen überhaupt volgens jullie?

Spanning, schaamte, innerlijke onrust, twijfels, onzekerheden en angsten zitten je misschien in de weg om 100% jezelf te zijn tijdens het verkopen. Je voelt je vaak nog niet helemaal vrij om te zijn wie je in essentie bent. Terwijl het ons doel is dat jij juist onbevreesd wordt in je doen en laten zonder je anders voor te doen. Zeg maar gedag tegen 'neppe' manipulatieve verkooptechnieken om zogenaamd schaarste en FOMO te creëren.

Wij geloven in een zuivere verkoopstrategie dat meer gebaseerd is op vrijgevigheid, authenticiteit, geloofwaardigheid en onvoorwaardelijkheid, waarbij je handelt van binnen naar buiten. Vanuit wie je écht bent en waar je écht voor staat.

Waar vindt de overvloed opstelling plaats?

Er zijn twee opties:
1) Kom gezellig langs bij ons op locatie in Hoef en Haag of Houten (dichtbij Utrecht)
2) Via een online Zoom-sessie

Kan de overvloed opstelling ook online via Zoom?

Jazeker, dit is ook mogelijk!

Wanneer kan ik de kracht van een overvloed opstelling ervaren?

Voel je vrij om zelf te bepalen wanneer je een overvloed opstelling ervaart. Na aankoop kan je in onze agenda een dag en tijdstip naar wens uitkiezen.

Hoe lang duurt zo'n overvloed opstelling?

De overvloed opstelling neemt in totaal zo'n 3 à 4 uur in beslag en houd rekening met extra tijd voor het voor- en nagesprek. Heb je een tijdslimiet? Geef het dan van tevoren aan, want dan houden we er rekening mee!

Kan ik ook samen met mijn businesspartner een overvloed opstelling doen?

Ja, dat kan zeker. Alleen maar leuk en slim juist. Hoe meer je elkaar als business partners begrijpt, des te soepeler jullie samenwerking verloopt om de verkoopresultaten een boost te geven om jullie inkomensplafond te doorbreken! Waarom namelijk? Je kan elkaar scherp houden voordat je vervalt in oude verkooppatronen!

Hoe gaan jullie om met de Corona-maatregelen?

In plaats van te leven vanuit angst leven we liever vanuit liefde, verbinding en vertrouwen. We sluiten niemand uit, respecteren je voor wie je bent en maken dus geen onderscheid of je wel of niet gevaccineerd bent. Kom gezellig langs voor de overvloed opstelling "Schaamteloos & Ontspannen Verkopen"!

Wat maakt een overvloed opstelling anders dan een familie opstelling?

Bij een familieopstelling breng je in kaart wat jouw rol is in het systeem – in dit geval jouw familie – waar je je in bevindt. Je ontdekt hoe jij en de anderen in het systeem elkaar beïnvloeden, onderling communiceren en leert patronen te herkennen. Hiervoor heb je representanten nodig die de rol van familieleden vertegenwoordigen.

Terwijl bij een overvloed opstelling geen representanten nodig zijn, ook al gaan we wél de diepte in om familiepatronen onder de loep te nemen. Je hebt niemand anders nodig dan jezelf. Onder begeleiding van ons maak je verbinding met je hart in plaats van hoofd onder het motto "Hoofd UIT, hart AAN". Je hart wijst je de weg. Zie het als jouw innerlijke kompas, dus we moedigen je aan om écht diep te voelen en te vertrouwen op je intuïtie. In combinatie met de kracht van spiegelen en universele overvloedprincipes helen we jouw diepgewortelde innerlijke blokkades en belemmerende overtuigingen. Met als doel dat je leeft vanuit overvloed in plaats van tekort voor méér innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde!

Kan ik de investering met de boekhouding opgeven als studiekosten?

Ja, dat is zeker mogelijk!

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik het beste contact opnemen met jullie?

Staat je vraag er niet tussen? Of twijfel je of een overvloed opstelling voor jou nu geschikt is? Stel gerust je vraag per mail naar hallo@abundancy.nl

                 

Méér financiële overvloed aantrekken? Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen verkoopt!