Doorbreek jouw diepgewortelde en vastgeroeste patronen met onze overvloed opstellingen
om te leven vanuit overvloed

Dakloze Money Mindset

Heb je nog niet de financiële vrijheid waar je naar verlangt en wordt je harde werken nog onvoldoende beloond?

Transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt! 

Schaamteloos Verkopen

Ervaar je ongemakkelijke weerstand en struggles bij het verkopen van je aanbod, terwijl je vanuit flow en authenticiteit wilt ondernemen?

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod! 

Zichtbaar Pionierschap

Vraag je je af hoe je met je vooruitstrevende visie de toonaangevende speler wordt in je markt om een nieuwe standaard groots neer te zetten voor méér impact?

Ga op een innerlijke ontdekkingsreis en zet de eerste stappen om met je missie een begrip in je markt als inspirerende visionair te worden vanuit zichtbaar pionierschap!

Allesbepalende Zelfliefde

Wil jij je zelfliefde vergroten, maar blokkeert een negatief zelfbeeld je om schaamteloos jezelf te zijn en trouw te leven aan jezelf?

Ontdek door welke dieperliggende patronen je jezelf wegcijfert, verstrikt raakt in zelfafwijzing en de verbinding met jezelf kwijtraakt! 

Grensverleggend Daten

Verlang je naar hartverwarmende verbinding met de liefde van je leven? Maar lukt het je nog niet om je juiste liefde te vinden en aan te trekken?

Maak jouw aantrekkingskracht onweerstaanbaar met als doel dat je ware liefde helemaal wild van je wordt!

5-Sterren Liefdesrelatie

Ben je niet écht meer gelukkig in je relatie en stroomt vanwege relatieproblemen de liefde niet meer 100% met je ware liefde?

Versterk en verdiep je liefdesrelatie om als eenheid samen méér onvoorwaardelijke liefde, verbinding, veiligheid, vertrouwen, steun en vrijheid te voelen en ervaren!

Onoverwinnelijk Zelfvertrouwen

Voel je dat je meer zelfvertrouwen in je leefstijl wilt verankeren? Om vaker uit je comfortzone te stappen en obstakels te overwinnen vanuit mentale veerkracht? 

Laat je innerlijke vuur aanwakkeren voor méér geloof in jezelf, doorzettingsvermogen en discipline. Groei als een onbevreesde, moedige leider vol zelfvertrouwen! 

Onverstoorbaar Manifesteren

Wil je ervaren hoe je je diepste verlangens en dromen kan manifesteren met de wet van aantrekkingskracht én een overvloed mindset in plaats van een tekort mindset? 

Versterk je verbeeldingskracht, durf grootser te dromen, doorbreek blokkades en maak van je dromen jouw nieuwe werkelijkheid met de kracht van positief denken!

Allesovertreffende Klantvreugde

Overenthousiaste fans en ambassadeurs van je business bevelen je vanuit intrinsieke motivatie aan, zijn trouw en minder prijsgevoelig. Maar hoe maak je een onvergetelijke indruk in de hele klantreis?

Ontdek hoe je je merk op de kaart zet met klantgericht leiderschap voor een 5-sterren beleving en grenzeloze klantvreugde!

Sandra: "Ruim drie jaar geleden heb ik 'Het boek van Overvloed' gelezen. Het boek beschreef de drie natuurwetten van energie waar ik wel iets over wist; alles is energie, energie moet stromen en energie volgt geest. Maar bij de bladzijde die vertelde dat geld, kracht en liefde voor elkaar inwisselbaar waren, sloeg ik stijl achter over. Dat verklaarde alles hoe ik met liefde omging: geven, geven en geven maar niet kunnen ontvangen, of er iets terug voor willen. Hoe kon het nou dat wij deze wetten niet kennen of dagelijks toepassen in ons leven. Ik besloot ter plekke ooit een platform op te zetten om de massa te informeren over hoe overvloed werkt en wat we nog niet (willen) zien in ons leven. Beetje bij beetje creëerde ik meer overvloed in mijn leven en slurpte ik alles op over het onderwerp overvloed. Ik stelde continue vragen aan mijn omgeving en later met Thijs die ondertussen ook betoverd was geraakt. Samen vormden we een visie hoe een leven vanuit overvloed eruit kan zien. Nu is het dan eindelijk zover en nemen wij bewuste ondernemers mee op de wonderbaarlijke overvloed reis en combineren wij allerlei technieken waaronder het zien van de diepere spiegels. Daarom vinden wij Abundancy ook zo toepasselijk als naam. Je spreekt het uit als Abundance-see, oftewel overvloed zien!" 


Zuiver Leiderschap

Wil je loyaal leven aan jezelf op je eigen voorwaarden vanuit 100% eigenaarschap? Maar vertoon je nog sociaal wenselijk gedrag om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van jezelf of iemand anders?

Zet je oogkleppen af, voorkom dat je authentieke 'ik' ondersneeuwt door je aangeleerde 'ik, herontdek je innerlijke kracht en laat je onzuivere egopatronen los!


Stressvrij Leven

Wat kan je doen tegen stress? Hoe blijf je stress de baas in een drukke tijd met een overvloed aan prikkels, afleidingen, oneindige to do lijst en een volle agenda? 

Leer beter omgaan met stress om hardnekkige lichamelijke, emotionele en mentale stress klachten te verminderen voor méér rust en ontspanning in je hoofd en lichaam! 

Vitale Levenskracht

Ervaar je teveel vermoeidheid, een lage productiviteit en ben je snel overprikkeld vanwege drukte, chaos en onrust? Terwijl je je levensenergie wilt verhogen, diep voelen en laten stromen voor méér energiebalans?

Ontdek hoe je jouw energiemanagement bekrachtigt vanuit een sterker fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel bewustzijn voor méér vitale levenskracht! 

Meesterlijk Time Management

Je tijd is je meest kostbaarste bezit en je leven heeft een deadline, maar hoe zorgvuldig ga je écht om met je tijd? Ervaar je een tekort aan tijd voor jezelf, gezin, familie, vrienden, bedrijf en hobby's? 

Voorkom dat je met zelfsabotage terugvalt in tijdverspillende patronen die leiden tot een gehaast, prikkelbaar, gestresst, knagend of zinloos gevoel inclusief zelfafwijzing!

Ontspannen Ondernemen

Hard werken en ontspannen ondernemen is een wereld van verschil. Voorkom dat je 24/7 AAN staat en dat je werk-privé balans ver te zoeken is. Maar hoe kan je nu je business opschalen vanuit rust, ruimte en richting?

Maak van ontspannen ondernemen vanuit je genialiteit jouw nieuwe normaal, waarbij je kan vlammen zonder op te branden en uitblinkt met je passies én talenten! 

Bevrijdend Team Management

Vraag je je af hoe je meer grip krijgt op je bedrijfscultuur, proces-optimalisaties en groepsdynamiek? En wat je kan doen om je teamleden als eenheid te verbinden en effectief samen te laten werken? 

Ervaar hoe je schaamteloos kan delegeren en leidinggeven aan je team om jezelf vrij te spelen. Zonder dat je je eigen tijd en energie verspilt aan overbodige taken!

Thijs: "Toen ik aanraking kwam met de kracht van spiegelen, ging er voor mij een nieuwe wereld open. Alles in je buitenwereld is een weerspiegeling van je binnenwereld. Het is niet wat je overkomt, wat je leven vormt, maar hoe je omgaat met wat er op je pad komt. Alles is een spiegel, want het leven stopt nooit met lesgeven. De vraag is alleen: ben je bereid om in de spiegel te kijken wat dit over jou zegt? Met een groter systemisch bewustzijn krijg je meer inzicht in belemmerende familiepatronen en innerlijke kindsdelen die je mag transformeren en helen. Zo krijg je meer grip op je gedachten, gevoelens en gedrag, zodat je méér authentieke eigenaarschap in je leven kan pakken om vanuit overvloed in plaats van tekort te leven qua geld, liefde, kracht, energie en tijd!"

Wil je meer leven vanuit overvloed en liefde in plaats vanuit angst en tekort? Voel je vrij om een gratis Abundancy Call in te plannen als kennismaking!