Droom je van méér financiële voorspoed, maar stroomt de energie van geld ontvangen, genieten en doorgeven nog niet zoals je wenst? 

Ontdek hoe je je money mindset transformeert om vol zelfvertrouwen méér klanten, omzet én winst aan te trekken om de #1 pionier in jouw markt te worden!

Droom je van méér financiële voorspoed, maar stroomt de energie van geld ontvangen, genieten en doorgeven nog niet zoals je wenst? 

Ontdek hoe je je money mindset transformeert om vol zelfvertrouwen méér klanten, omzet én winst aan te trekken om de #1 pionier in jouw markt te worden!

Jouw overvloed aan geld start hier...

Transformeer van tekort naar overvloedig geld!

Hoe je omgaat met geld, is een spiegel van jouw binnenwereld. Zo kan geld het beste in iemand omhoog halen of het slechtste. Er is geen goed of fout, feitelijk alleen de ervaring van geld. Toch koppel je onbewust een waarde aan briefgeld of je vermogen op je bankrekening, waardoor iets in jouw innerlijke belevingswereld juist goedkoop of duur is. 


Met andere woorden: je plakt een stempel van tekort of overvloed op geld. Eén van de grootste misvattingen over overvloed is dat er pas overvloed is als je veel hebt. Terwijl de hoeveelheid geld dat je hebt, er zelfs niet toe doet. Dat bepaalt niet of je financieel gelukkig of ongelukkig bent. Het is jouw relatie met geld wat je dwars zit en dit beïnvloedt hoe je denkt, voelt en omgaat met geld.


Dus er is geen tekort aan geld, want geld is oneindig herbruikbaar. Mits je de energie laat stromen van geld ontvangen, genieten en doorgeven. Wil je ontdekken hoe? Gebruik de kracht van spiegelen als eerste stap en boek één van de onderstaande overvloed opstellingen, of het 3-maandentraject The Genius Leader om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken.


Een overvloed opstelling duurt 4 uur lang onder begeleiding van twee overvloed experts. Je krijgt een 100% resultaat garantie inclusief een complete samenvatting met de grootste inzichten plus een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling!

Dakloze Money Mindset

Heb je nog niet de financiële vrijheid waar je naar verlangt en wordt je harde werken nog onvoldoende beloond?


Transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt! 

Schaamteloos Verkopen

Ervaar je ongemakkelijke weerstand en struggles bij het verkopen van je aanbod, terwijl je vanuit flow en authenticiteit wilt ondernemen?


Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod! 

Zichtbaar Pionierschap

Vraag je je af hoe je met je vooruitstrevende visie de toonaangevende speler wordt in je markt om een nieuwe standaard groots neer te zetten voor méér impact?


Ga op een innerlijke ontdekkingsreis en word met je missie een begrip in je markt als inspirerende visionair vanuit zichtbaar pionierschap!

Bonus #1:
2-op-1 overvloed coaching

Transformeer jouw tekort naar overvloed onder begeleiding van niet één, maar juist twee overvloed experts inclusief jarenlange ervaring in marketing en verkoop.


We luisteren diep, vragen door tot de bodem, houden je liefdevol spiegels voor, nemen blinde vlekken weg, creëren helderheid en bieden je een hoopvol toekomstperspectief. Allemaal onder het mom van "Connecting the Dots".

Deze bonussen gelden voor zowel de overvloed opstellingen als de coaching trajecten.

Bonus #2:

Niet goed? Geld terug!

Dit is de deal: je krijgt een 100% resultaatgarantie inclusief een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling, want wij geloven dat je je investering er snel weer uit hebt. 

Voorkom dat je vast blijft zitten in een vicieuze cirkel vol met zelfafwijzing en een tekort aan geld, kracht, liefde, energie en tijd. Zelfafwijzende patronen herkennen en erkennen is een reden tot feest: je keert terug naar je natuurlijke staat van zijn om écht je eigen leven te leven op je eigen voorwaarden!

Helpt de overvloed opstelling je toch niet? Laat het weten en dan krijg je je geld teruggestort! 

Geld is niets anders dan liefde. Een liefdevolle waardering voor elkaars diensten en producten!

The Genius Leader

3 maanden traject 

LEER ONTSPANNEN ONDERNEMEN VANUIT OVERVLOED

Een vrij leven gaat niet alléén om het verhogen van je omzet en winst. Het draait om vrijheid in je doen, denken, voelen en zijn. Daarna komt financiële vrijheid en overvloed!

Dus transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt...

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod...

En ga op een innerlijke ontdekkingsreis en word met je missie een begrip in je markt als inspirerende visionair vanuit zichtbaar pionierschap!

The Genius Lover

3 maanden traject 

LEER IN VRIJHEID VERBINDEN VANUIT OVERVLOED

Hoeveel veiligheid, vertrouwen, verleiding, verliefdheid, verbinding, vrijheid en vreugde ervaar je écht in je liefdesleven? Ben je wel écht gelukkig in de liefde? Of heb je last van overtuigingen, patronen en overlevingsstrategieën die  onbewust jouw liefde saboteren?

Speciaal voor ondernemers die hard aan hun bedrijf werken, maar niet dezelfde aandacht thuis kunnen geven. Of voor de eeuwige single waar er volledig 'een thuis' ontbreekt, omdat daten niet verloopt zoals je wilt. Of voor degenen die geloven dat liefde een beperking is op je vrijheid.

Maar het is mogelijk! Je vrijheid behouden én de liefde hebben waar je naar verlangt. De ingrediënten zijn: volledige zelfliefde, een fijne partner en een 5-sterren liefdesrelatie. 

Sandra: "Ik wist altijd al dat hard werken het patroon van mijn vader was wat ik had overgenomen. Ik dacht dat het om mezelf bewijzen ging en de overtuiging had dat het nodig was om de rekeningen te betalen. Maar toen ik met investeren begon kwam ik erachter dat werken en rekeningen betalen niet perse iets met elkaar te maken hadden. Ik ontdekte dat passieve inkomsten de rekeningen konden betalen en ik daar niet eens voor hoefde te werken, laat staan hard?! Door me bewust te worden ben ik nu slimmer gaan werken voor meer geld, mooiere resultaten, meer zingeving en vooral vreugde!" 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit. 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit.