Dit zeggen andere ondernemers
over ons...

"Ik voel sterker dat ik echt meer waard ben door de overvloed opstelling."

"De overvloed opstelling maakte voor mij duidelijk waar mijn struggles met geld vandaan kwamen en waarin ik niet volledige verantwoordelijkheid nam. Ik zat vast in een patroon. Soms voel je al wat de antwoorden zijn, maar kan je het nog niet helemaal plaatsen en in woorden uitdrukken. Terwijl door jullie vragen, de antwoorden nog meer op zijn plek vallen.

De begeleiding was superfijn, vooral vanwege het oordeelloze begrip. Door de veilige setting kon ik open zijn over mijn financiële situatie om samen tot inzichten te komen. Daardoor merkte ik wel dat jullie sneller verbanden kunnen leggen om mij bewust te maken van wat ik nog niet zie. 

Na afloop voelde ik daardoor dat ik nu klaar ben met mezelf klein te houden. En dat ik nog meer in mijn volwassenheid mag stappen. Ik nam mezelf niet serieus genoeg qua geld, waardoor ik me niet de volwaardige ondernemer voelde en het plezier nam daardoor ook af. Soms kreeg ik dus nog niet betaald naar wat ik mezelf waard vind.

Zo ben ik nu van plan om hogere prijzen te gaan vragen voor dezelfde diensten, zodat ik ook meer voldoening voel bij zowel het binnenhalen van een nieuwe opdracht als het uitvoeren ervan. Want ik voel sterker dat ik echt meer waard ben."

~ Astrid Welvaart over de overvloed opstelling "Dakloze money mindset" ~ 

"Ik had niet verwacht dat mijn familiepatronen zó leidend zijn in wie ik ben en wat ik doe."

"De manier waarop je zuiver leiderschap kan tonen, kwam vanuit andere invalshoeken dan ik had verwacht. Ik had er een beeld bij van wat ‘zuiver leiderschap’ is. Eerst koppelde ik het aan ‘in actie komen’, maar nu zie ik in dat je niet altijd hoeft te ‘doen’. Dat zuiver leiderschap vooral gaat om dat wat je denkt, voelt, zegt of doet, zuiver is. Dat je jezelf als vertrekpunt neemt en, waar je ook staat in je leven, als zuivere leider van je leven leeft.


Tijdens de overvloed opstelling voelde ik jullie oprechte aandacht en interesse. Écht heel mooi en waardevol hoe jullie alles een spiegel zien en dat mij weerspiegelden. Zo had ik niet verwacht dat mijn familiepatronen zó leidend zijn in wie ik ben en wat ik doe. Alleen al het besef dat leven vanuit overvloed telkens een keuze is, is fijn. Dan heb ik zelf in de hand hoe ik omga met wat er op mijn pad komt. 


Waar ik voorheen het wel een uitdaging vond om de ander te zien en horen zonder mezelf weg te cijferen, zijn er nu allerlei mooie kwartjes gevallen. Zo kom ik nu meer voor mezelf op om vanuit zuivere intenties te verbinden en handelen. Doordat ik nu belemmerende overtuigingen en patronen herken en doorzie, voel ik een diepere verbinding met de overvloed qua geld, liefde, kracht, energie en tijd om nóg meer mijn eigen pad te bewandelen. Dit creëert een mooie diepgang in mijn persoonlijke ontwikkeling!"


~ Maren Bruin over de overvloed opstelling "Zuiver Leiderschap" ~ 

"Het spiegelen is bijzonder krachtig, echt magisch wat er tijdens zo'n overvloed opstellingen ontstaat."

“Onwijs bedankt voor de liefdevolle ruimte die jullie creëren waar ik volledig mezelf kan zijn. Door jullie professionele aanpak voelt het veilig en vertrouwd aan om helemaal uit te spreken wat er diep in mij speelt. Het lijkt wel alsof jullie dit echt al jarenlang samen doen, want jullie zijn zó goed op elkaar ingespeeld. Jullie voelen niet alleen elkaar goed aan, maar ook wat er in mij omgaat. Dat helpt enorm, want ik ben nu totaal anders naar situaties in mijn leven gaan kijken! 


Het spiegelen is bijzonder krachtig, echt magisch wat er tijdens zo’n overvloed opstelling ontstaat. Vooral om te beseffen wat voor overtuigingen, patronen en conditioneringen uit mijn familiesysteem onbewust nu nog impact hebben op mij. Echt waardevol om te merken wat er van generatie op generatie speelt in mijn moeder- en vaderlijn op het gebied van de liefde. Dat maakt ook dat ik nu bewust kan kiezen voor: “Wil ik dit nog langer in mijn familiesysteem of wil ik dit veranderen?” En hetzelfde geldt voor een vraag als: “Als ik écht voor mezelf kiezen, wat zou ik dan doen?”

Het grootste verschil is dat ik nu meer eigenaarschap neem over mijn emoties, behoeftes uitspreek naar de ander en trouw leef aan mezelf. Puur doordat ik nu inzicht heb in mijn blinde vlekken die ik normaal gesproken niet zie. Want al ga ik urenlang in een hutje op de hei zitten in stilte om te schrijven en mediteren, dan kom ik zonder begeleiding deze blinde vlekken op diepere lagen niet tegen. Dus de investering is het dubbel en dwars waard, want bij allerlei dagelijkse situaties zie ik nu door het spiegelen sneller in wat er niet in mij stroomt, zodat ik telkens mezelf beter leer kennen.

Ook de samenvatting achteraf is fijn om terug te lezen wat er allemaal tijdens de overvloed opstelling ter sprake is gekomen. Want als ik dit nu teruglees, voelt het al alsof overtuigingen niet meer kloppen en waar zijn. Dat ik er nu al anders in sta. En dat ik helder zie wat ik in korte tijd van mijn ‘oude ik’ al heb losgelaten om mijn ‘nieuwe ik’ meer toe te laten. Dus dankjewel Thijs & Sandra, want jullie hebben in mij de liefde weer laten stromen!”


~ Jeroen de Wit over de overvloed opstelling "Liefdevol Daten" ~ 

"Ik durf nu schaamteloos mezelf te zijn zonder mezelf anders voor te doen."

Waar ik last van had, is de negatieve weerstand op verkoop. Écht aversie. Er zat schaamte en een verkeerde energie op. Alsof het niet hoort om jezelf te verkopen. Voorheen verliep het verkopen soepel via via, maar nu ik mijn bedrijf wil opschalen voelde ik een blokkade om mezelf in de markt te zetten. 

Tijdens de overvloed opstelling ging ik behoorlijk diep om mijn pijnpunten aan te kijken en dit los te laten. Hoewel het confronterend was, voelde het ook fijn aan om oude pijn te helen. Ik had het met niemand anders willen doen dan met jullie, dat voorop gesteld. Het voelde veilig om mij helemaal bloot te geven. 

Doordat ik nu mijn tekort mindset heb geshift, voel ik dat ik ook klaar ben om andere soorten klanten aan te trekken. In plaats van te reageren wat op mijn pad komt, creëer ik nu wat ik zelf wil. En waarbij ik eerst op zoek was naar wie ik ben en waar ik voor sta, voel ik nu duidelijk: “Dit ben ik en nu mogen de klanten op mijn pad komen waar ik recht op heb!”

Hierdoor voel ik zoveel meer ontspanning bij het verkopen van mijn aanbod en ervaar ik meer vrijheid in mezelf. Dat wat ik vanbinnen voel, straal ik nu ook meer uit naar buiten. Meer zuivere kracht vanuit mijn grootsheid. Zonder dat ik mij als slachtoffer opstel, want ik neem nu zelf 100% verantwoordelijkheid. De overvloed opstelling heeft hier mega aan bijgedragen.

Zo ben ik nu als gast een paar keer uitgenodigd om mijn verhaal te delen in een podcast, heb ik nieuwe samenwerkingen opgezet die bij mij passen, ben ik de angst voor tekort kwijt, geloof ik nu meer in mijn eigenwaarde en sta ik volledig achter mijn prijzen. 

De overvloed opstelling biedt zoveel meer verdieping dan alleen het schaamteloos verkopen. Ik denk dat de grootste winst ook is dat ik nu schaamteloos mezelf durf te zijn zonder mezelf anders voor te doen. Het verkopen is indirect daardoor zoveel makkelijker geworden vanuit meer zelfverzekerdheid en dit kan andere ondernemers ook een mega shift opleveren!”


~ Marian van Tour over de overvloed opstelling "Schaamteloos verkopen" ~ 

"Het verbaasde me hoe uitgebreid jullie de tijd en ruimte nemen om door te vragen tot de kern."

"Mijn intentie was om te ontdekken wat mijn geldblokkade is en waarin ik mijzelf soms tegenhoudt, want het helpt juist niet als je je blokkades niet aan durft te kijken. Ik wilde vooral helderheid creëren door te onderzoeken wat de onderliggende oorzaak is.


En om eerlijk te zijn, ik had het niet zo groots verwacht. Het verbaasde me hoe uitgebreid jullie de tijd en ruimte nemen om door te vragen tot de kern. Door alle aandacht en fijne energie voelde ik mij ook helemaal op mijn gemak. Zo’n manier van begeleiden heb ik nog nooit zo meegemaakt!


Dit heeft mij een duw in de goede richting gegeven, want ik sta nu vaker stil om te checken bij mezelf waarom ik bepaalde keuzes maak. Mijn bewustzijn is vergroot. Dit is voor mij wel een boost om zaken meer aan te gaan pakken, want anders blijf je blind voor belemmerende patronen die je onbewust volgt.


Plus het was fijn dat jullie ook verbanden leggen naar andere thema’s in het leven. Daardoor kan ik nu meer mijn grenzen stellen en aangeven om meer te leven en ondernemen op mijn eigen voorwaarden. Dit voelt goed en wat ik ook enorm waardeerde is dat ik na afloop een complete samenvatting per mail nog opgestuurd kreeg. Tijdens de overvloed opstelling zit je namelijk middenin het proces, waardoor je niet alles onthoudt. Gelukkig kon ik zo nog alles rustig doorlezen en het op me in laten werken!"

~ Laura van de Wiel over de overvloed opstelling "Dakloze Money Mindset" ~ 

"Toen ik naar huis reed voelde ik direct al zoveel vrede, rust, stabiliteit en verbinding met mijzelf." 

"Ik wil mijn omzet vertienvoudigen en ik wil een goede fundering hiervoor: mijn innerlijke wereld transformeren, zodat ik dit kan gaan manifesteren en óók kan behouden. Maar ik had nog geen gezonde balans tussen mijn mannelijke en vrouwelijke energie. 

Ook was ik altijd een spender. Het geld was soms nog niet eens binnen of ik had het in gedachten al uitgegeven. Tussen geld uitgeven en ontvangen zat ook geen goede balans om meer geld te sparen. Soms verkocht ik online programma’s voor een klein bedrag en dacht ik nog steeds dat ik meer moest geven. Dit herkende ik ook in mijn liefdesleven. Dus ik realiseer nu dat ik meer mag focussen op het ontvangen, mijn eigenwaarde zien en dat ik daarvoor mag gaan staan. 

Er kwam veel los en ik voelde directe energieshifts en verlichting tijdens de overvloed opstelling. Het gevoel wat ik daarna ervaarde was magisch. Toen ik naar huis reed voelde ik direct al zoveel vrede, rust, stabiliteit en verbinding met mijzelf. De kracht van spiegelen is bijzonder. Nu ik 2 weken later terugkijk op de overvloed opstelling zie ik dat ik wel echt getransformeerd ben als persoon. 

Nu begint van alles te stromen en is de mannelijke en vrouwelijke energie in balans gebracht om meer vanuit flow te ondernemen. Ook merk ik op dat ik meer keuzes maak vanuit rust en geduld. Ik denk nu al zoveel grootser en ik voel in mezelf de grootsheid van een ondernemer die 10X meer omzet draait in vergelijking met afgelopen jaar. Ik kan nu helemaal in de identiteit stappen van die versie van mezelf. 

De overvloed opstelling zou ik echt aan elke ondernemer aanraden. Het maakt niet uit wat je doet, hoe groot je bedrijf is of hoeveel omzet je draait. Want ik zou niet weten waarom het niet waardevol is om naar je binnenwereld en financiële blauwdruk te kijken en inzicht te krijgen in blinde vlekken in om nog meer te kunnen groeien als persoon, zodat je bedrijf en je klanten ook mee kunnen groeien.

Meer financiële overvloed gaat namelijk niet altijd om de fysieke actie die je verricht, maar vooral over je bewustzijn in je innerlijke wereld. De transformatie vindt plaats in je binnenwereld. Je maakt als het ware een innerlijke reis. Daardoor creëer je ook een nieuwe realiteit met nieuwe gedachten, gevoelens en acties rondom geld. Dat maakt een overvloed opstelling onderscheidend!”


- Florine Martinaud over de overvloed opstelling "Dakloze Money Mindset" - 

Word jij ons volgende succesverhaal?

Of wil je liever eerst kennismaken?

Ontdek in 20 minuten tijdens een gratis Abundancy Call:

🎉Welke kansen er voor je zijn om meer te leven vanuit overvloed qua geld, liefde, kracht, energie en tijd

🎉In hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit

🎉Wat de beste vervolgstap is om je diepgewortelde patronen te doorbreken vanuit een overvloed mindset

Op meer overvloed, vrijheid en vreugde voor jou,

Sandra & Thijs