Voel jij dat je schaamteloos jezelf wilt zijn voor méér innerlijke vrijheid ongeacht wat er op je pad afkomt?

Ontdek hoe je schaamteloos jezelf kan uiten, je daadkracht in alignment brengt met wat je voelt en onvoorwaardelijk kan verbinden met jezelf en anderen!

Voel jij dat je schaamteloos jezelf wilt zijn voor méér innerlijke vrijheid ongeacht wat er op je pad afkomt?

Ontdek hoe je schaamteloos jezelf kan uiten, je daadkracht in alignment brengt met wat je voelt en onvoorwaardelijk kan verbinden met jezelf en anderen!

Jouw schaamteloze kracht start hier...

Transformeer naar je zichtbare en schaamteloze zelf!

Hoe je omgaat met je kracht, is een spiegel van jouw binnenwereld. Hoewel kracht misschien minder tastbaar is dan geld, voel je wél direct als iemand wel of niet in zijn kracht staat. Wanneer iemand zegt of handelt vanuit zuiver zelfvertrouwen of een soort masker als bedekking voor onzekerheid. Binnen een paar seconden oordeel je op basis van je gevoel of je deze persoon kan vertrouwen of niet. Krachtig of krachteloos is...


Je hebt kracht nodig om verantwoordelijkheid in je leven te pakken. Om geen slachtoffer, maar een krachtige leider te zijn. Kracht bepaalt hoe gezond, sterk en kwetsbaar je bent lichamelijk, emotioneel en mentaal. Échte kracht kent geen manipulatie, controle, dwang en behoeftigheid, want echte kracht is volledige zelfacceptatie en voel je van binnen. Afgestemd op wie jij bent, dus niet in het doen maar in het zijn. Je kan je niet meer bedreigd voelen, want jij leeft je eigen regels, neemt jouw verantwoordelijkheid en volgt jouw pad. Niemand anders gaat dit voor je doen!


Word dus zichtbaar door een inspirerend voorbeeld te zijn voor anderen door volledig jouw kracht te zijn. Schaamteloos, jezelf te zijn! Gebruik de kracht van spiegelen en boek één van de onderstaande overvloed opstellingen of het 3-maandentraject The Genius Lover voor schaamteloze kracht én onvoorwaardelijke zelfliefde.


Een overvloed opstelling duurt 4 uur lang onder begeleiding van twee overvloed experts. Je krijgt een 100% resultaat garantie inclusief een complete samenvatting met de grootste inzichten plus een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling!

Onoverwinnelijk Zelfvertrouwen

Voel je dat je meer zelfvertrouwen in je leefstijl wilt verankeren? Om vaker uit je comfortzone te stappen en obstakels te overwinnen vanuit mentale veerkracht?


Laat je innerlijke vuur aanwakkeren voor méér geloof in jezelf, doorzettingsvermogen en discipline. Groei als een onbevreesde, moedige leider vol zelfvertrouwen! 

Onverstoorbaar Manifesteren

Wil je ervaren hoe je je diepste verlangens en dromen kan manifesteren met de wet van aantrekkingskracht én een overvloed mindset in plaats van een tekort mindset


Versterk je verbeeldingskracht, durf grootser te dromen, doorbreek blokkades en maak van je dromen jouw nieuwe werkelijkheid met de kracht van positief denken!

Allesovertreffende Klantvreugde

Overenthousiaste fans en ambassadeurs van je business bevelen je vanuit intrinsieke motivatie aan, zijn trouw en minder prijsgevoelig. Maar hoe maak je een onvergetelijke indruk in de hele klantreis?


Ontdek hoe je je merk op de kaart zet met klantgericht leiderschap voor een 5-sterren beleving en grenzeloze klantvreugde!

Bonus #1:
2-op-1 overvloed coaching

Transformeer jouw tekort naar overvloed onder begeleiding van niet één, maar juist twee overvloed experts inclusief jarenlange ervaring in marketing en verkoop.


We luisteren diep, vragen door tot de bodem, houden je liefdevol spiegels voor, nemen blinde vlekken weg, creëren helderheid en bieden je een hoopvol toekomstperspectief. Allemaal onder het mom van "Connecting the Dots".

Deze bonussen gelden voor zowel de overvloed opstellingen als de coaching trajecten.

Bonus #2:

Niet goed? Geld terug!

Dit is de deal: je krijgt een 100% resultaatgarantie inclusief een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling, want wij geloven dat je je investering er snel weer uit hebt. 

Voorkom dat je vast blijft zitten in een vicieuze cirkel vol met zelfafwijzing en een tekort aan geld, kracht, liefde, energie en tijd. Zelfafwijzende patronen herkennen en erkennen is een reden tot feest: je keert terug naar je natuurlijke staat van zijn om écht je eigen leven te leven op je eigen voorwaarden!

Helpt de overvloed opstelling je toch niet? Laat het weten en dan krijg je je geld teruggestort! 

Kracht is leven zonder strijd!

The Genius Lover

3 maanden traject 

LEER IN VRIJHEID VERBINDEN VANUIT OVERVLOED

Hoeveel veiligheid, vertrouwen, verleiding, verliefdheid, verbinding, vrijheid en vreugde ervaar je écht in je liefdesleven? Ben je wel écht gelukkig in de liefde? Of heb je last van overtuigingen, patronen en overlevingsstrategieën die  onbewust jouw liefde saboteren?

Speciaal voor ondernemers die hard aan hun bedrijf werken, maar niet dezelfde aandacht thuis kunnen geven. Of voor de eeuwige single waar er volledig 'een thuis' ontbreekt, omdat daten niet verloopt zoals je wilt. Of voor degenen die geloven dat liefde een beperking is op je vrijheid.

Maar het is mogelijk! Je vrijheid behouden én de liefde hebben waar je naar verlangt. De ingrediënten zijn: volledige zelfliefde, een fijne partner en een 5-sterren liefdesrelatie. 

The Genius Leader

3 maanden traject 

LEER ONTSPANNEN ONDERNEMEN VANUIT OVERVLOED

Een vrij leven gaat niet alléén om het verhogen van je omzet en winst. Het draait om vrijheid in je doen, denken, voelen en zijn. Daarna komt financiële vrijheid en overvloed!

Dus transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt...

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod...

En ga op een innerlijke ontdekkingsreis en word met je missie een begrip in je markt als inspirerende visionair vanuit zichtbaar pionierschap!

Thijs: "Lange tijd dacht ik dat ik altijd hard moest werken om goed geld te verdienen. Vooral op basis van uurtje factuurtje. Ik ging maar door, door en nog eens door. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat. Sterker nog, zelfs ‘s nachts werken deed ik regelmatig. Zo werkte ik te lang te veel voor te weinig geld. Totdat ik inzag dat ik leefde vanuit tekort in plaats van overvloed ten koste van mezelf. Toen ik in aanraking kwam met nieuwe verdienmodellen en passieve inkomsten ging er voor mij een nieuwe wereld open. Mijn financiële blauwdruk en money mindset transformeerden gigantisch. Dit geeft zoveel innerlijke rust, vrijheid en vreugde, waardoor ik nu met meer zelfvertrouwen en plezier aan het ondernemen ben!”  

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit. 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit.