Overvloed zien, geloven, ervaren en delen:

Verdien je investering terug!

Overvloed zien, geloven, ervaren en delen:

Verdien je investering terug!

Delen = helen

Wij zijn ontzettend dankbaar dat jij samen met ons een Abundancy Happy Hour, Overvloed opstelling of 3, 6 of 12 maanden overvloed coaching traject hebt gedaan. Een innerlijke ontdekkingreis naar méér overvloed!

Dankbaar omdat dit werk is wat wij het liefste doen en ook denken dat wij in overvloed & systemisch mindset coaching het beste tot ons recht komen: samen met de klant inzoomen op één of meer gebieden van tekort om vervolgens een transformatie naar overvloed in gang te zetten op geld, liefde, kracht, energie en tijd. Simpelweg door bewustwording te creëren, de kracht van het spiegelen en de universele overvloed principes in te zetten.


Als wij het kwartje zien vallen bij klanten dat een diepgeworteld, belemmerend (familie)patroon of overtuiging niet van diegene is, maar voortkomt uit een familie lijn (en dus niet van hem of haar is), zien we direct ook de bevrijding en opluchting. Op deze manier dragen wij bij aan innerlijke vrijheid van stukken die geaccepteerd en soms zelfs losgelaten kunnen worden zodat de energie weer kan gaan stromen.


Het is dan ook niet voor niets onze missie om met Abundancy.nl in het jaar 2030, maandelijks 1 miljoen ondernemers te inspireren om te leven vanuit overvloed! Het doel is hun te laten zien, geloven en ervaren hoe ook zij tekort op geld, liefde, kracht, energie en tijd kunnen transformeren naar overvloed. Want een leven vanuit overvloed leidt tot innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde! 


En onze missie begint bij jou, want als wij jou kunnen helpen de overvloed in je leven te laten zien, inspireert dat anderen om ook op zoek te gaan. Zou je ons willen helpen met onze missie door ons aan te raden bij familie, vrienden, kennissen en collega’s? Bij interesse kunnen zij een gratis 20 minuten Abundacy call inplannen met ons om te ontdekken of dit iets voor hun kan zijn.  

Verdien je investering terug!

Wij zijn een enorm fan van netwerken, want wat is nou een betere manier om in aanraking te komen met een product of dienst door iemand die het zelf gebruikt of meegemaakt heeft? Dat levert alleen maar voordelen op, ook voor jou!


Onder het mom van "Verdien je investering terug" bieden we zowel jou, als degene die een product bij ons koopt, 10% cashback van het aangeschafte product of dienst. Je krijgt hiervoor een kortingscode via de mail.

Ter voorbeeld: Jouw bekende koopt een Overvloedopstelling à €555,- ex BTW, vervolgens krijgt hij of zij direct 10% korting via jouw kortingscode én ontvang  jij €55,- ex BTW terug op je rekening. 


Deze kortingscode geldt zowel op Abundancy Happy hours, de Overvloed opstellingen als de 3, 6 en 12 maanden trajecten. De voorwaarden van deze samenwerking kun je nalezen op deze pagina. 


Veel overvloed gewenst!


Liefs Thijs & Sandra

Voorwaarden Persoonlijke kortingscode actie

 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Persoonlijke kortingscode actie die je worden aangeboden door Abundancy. Door gebruik te maken van de persoonlijke kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.
 • Kortingscodes zijn persoonlijk en worden via de mail verstrekt aan degene die een Abundancy Happy hour, Overvloed opstelling of  3, 6 en 12 maanden trajecten heeft gekocht.
 • Persoonlijke kortingscodes geven 10% korting op het aankoopbedrag exclusief BTW voor de aankoop die nog gedaan wordt en kan niet met terugwerkende kracht worden ingediend. 
 • Persoonlijke kortingscodes mogen onbeperkt gebruikt worden zolang de actie loopt.
 • Persoonlijke kortingscodes mogen gebruikt worden op de aankoop van Abundancy Happy hours, de Overvloed opstellingen en de 3, 6 en 12 maanden trajecten.
 • Je kan de persoonlijke kortingscode invullen op de betaalpagina, de 10% korting wordt dan direct verwerkt.
 • Per bestelling kun je maximaal 1 kortingscode inwisselen.
 • De persoonlijke kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
 • Aan de persoonlijke kortingscode kan Abundancy zien via welke persoon een klant binnenkomt. We nemen binnen 2 weken contact op voor de terugbetaling van 10% van het aankoopbedrag. Deze bedragen worden 1x per maand overgemaakt.
 • Bij vragen en opmerkingen kan je contact opnemen via hallo@abundancy.nl.
 • Abundancy behoudt het recht om deze actie voorwaarden aan te passen. Wijzigingen zullen op deze websitepagina worden gepubliceerd. Deze verklaring is het laatst gewijzigd op 1 maart 2022.

Wissel nu je kortingscode in voor jouw volgende innerlijke overvloed reis!