Leer ontspannen ondernemen vanuit overvloed

Business coaching met een mix van diepgaand systemisch werk, familie-en organisatie opstellingen en strategische groeiformules voor missiegedreven ZZP'ers en MKB'ers

Onvoorwaardelijke Liefde

Hoe meer eigenwaarde, des te meer je onderneemt op je eigen voorwaarden. Kom thuis bij jezelf en gun jezelf een 5-sterren business!

Overvloedig
Geld

Als je niet weet hoe geld werkt, werkt geld niet voor jou. Leer positief denken over geld om in overvloed geld te ontvangen voor méér winst en vrijheid! 

Schaamteloze
Kracht

Zeg 100% JA tegen jezelf, het onbekende, je groeipotentieel, je dromen en je visie en missie. Onderneem schaamteloos vanuit je pure innerlijke kracht!

Onuitputtelijke
Energie

Meer rust in je hoofd en agenda? Laat je levensenergie stromen in overvloed en maak van ontspannen ondernemen jouw nieuwe normaal!

Oneindige
Tijd

Hoe zorgvuldig ga je om met je tijd? Tijd is kostbaar. Maak tijd in overvloed vrij voor wat er écht toe doet: balans tussen je business én privé-leven! 

Zuiver

leiderschap

Hoe vrij en authentiek ben je écht in je persoonlijk en zakelijk leiderschap? Leer zuiver denken, voelen en handelen vanuit je essentie!

Ontspannen ondernemen op 6 manieren

Gratis
Abundancy Call

Ontdek via een gratis Abundancy call van 20 minuten hoe wij je kunnen helpen om meer te leven vanuit overvloed en ontdek of één van onze familie opstellingen of coaching trajecten bij jou past!

1 uur
Coaching

Boek een uur 2-op-1 coaching advies zodra je vastloopt in je strategie of bedrijf. We onderzoeken waar de blokkades zitten en vandaan komen. Een quick-win zodat je snel verder kunt met ontspannen ondernemen.

Halve dag 

Coaching

Kom een halve dag bij ons op de locatie om vanuit ontspannenheid dieper in te zoemen op je bedrijf en strategie. Krijg de belangrijkste inzichten die je nodig hebt om weer impact met je bedrijf te gaan maken.

Abundancy
Day

Doorloop in één dag samen met gelijkgestemden het 12-Stappen Business Framework. Ontdek waar en waarom het nog niet volledig stroomt in je business plus wat je grootste groeikansen zijn

Familie
opstellingen

In een familie opstelling maak je het onzichtbare zichtbaar. Je kijkt naar je familiesysteem en de diepere spiegels voor bewustwording en directe transformatie bij jezelf en mogelijk ook de ander

2-op-1 Traject
op maat

Het 2-op-1 traject bestaat uit 3 maanden intensieve coaching met systemisch werk en spiegelen, plus 3 maanden zelf aan de slag met het 90-dagen overvloedsplan voor een winstgevende 5-sterren business

Deze missiegedreven bedrijven gingen je voor...

Over Genius Leaders

Genius Leaders is onderdeel van het inspiratieplatform Abundancy en is voor de ambitieuze dromers, durvers en doeners.

De ontdekkers, uitvinders en avonturiers die niet alleen willen toekijken, maar juist een inspirerende leider, visionair en pionier willen zijn om tegen de stroom in te gaan.

Je streeft originaliteit na als creatieveling en wilt een nieuwe standaard groots neerzetten in jouw markt met je vooruitstrevende visie.

De vraag is vooral: 

▪️Hoe ga je je ideale klanten bereiken, boeien, binden en behouden met een krachtig en opvallend merkverhaal dat verrast, verwondert en verleidt?

▪️Hoe maak je in een overvolle markt glashelder wie je bent, wat je doet en wat je onderscheidend vermogen is?

▪️Hoe voeg je je visie, missie, blauwdruk en business concept samen in één strategisch groeiplan waar de eigenheid vanaf spat?  

▪️Hoe vergroot je je aantrekkingskracht met storytelling en copywriting voor een overvloed aan websitebezoekers, klanten, omzet, winst en fans? 

▪️Hoe doorbreek je je inkomensplafond vanuit meer flow, innerlijke rust en zelfvertrouwen om jezelf meer vrij te spelen?  

▪️Hoe kan je je business opschalen vanuit visionair leiderschap en zichtbaar pionierschap zonder dat het ten koste gaat van je privé leven?

▪️Hoe steek je schaamteloos en ontspannen je kop boven het maaiveld uit met een oprechte, authentieke en zuivere marketing- en verkoopstrategie?

Maak je geen zorgen, we helpen je met alle liefde onder het mom van 'Connecting the dots'. Onze kracht zit 'm in het diep luisteren en doorvragen tot de essentie om jouw blauwdruk in kaart te brengen, zodat jij jouw doelgroep raakt en inspireert! 

" Wie je bent leidt tot wat je doet en wat je doet
leidt tot wat je hebt. "

Thijs: “Mijn innerlijke drijfveer om het overvloedsplatform Abundancy op te zetten, komt voort uit het tekort wat ik heb ervaren tijdens de eerste jaren in mijn persoonlijke ondernemersreis. Lang niet altijd voelde ik de vrijheid in mezelf. Het harde werken ging ten koste van mijn gezondheid, mijn werk-privé balans was soms ver te zoeken, de liefde liet ik vaak links liggen en ik nam minder tijd voor mezelf, familie of vrienden. Terwijl er méér is dan alleen ondernemen, hoe leuk het ook is. Gelukkig ervaar ik nu zoveel meer overvloed in mijn leven en kan ik ontspannen ondernemen zonder dat het ten koste gaat van overvloed qua geld, liefde, kracht, energie of tijd. Ik voel zoveel meer zelfliefde, balans, flow, vrijheid in mezelf en levensvreugde. Precies dit gun ik ambitieuze ondernemers, zodat ze meer vanuit innerlijke rust, vertrouwen en plezier kunnen leven!"
Sandra: "Ik wist altijd al dat hard werken het patroon van mijn vader was wat ik had overgenomen. Ik dacht dat het om mezelf bewijzen ging en de overtuiging had dat het nodig was om de rekeningen te betalen. Maar toen ik met investeren begon kwam ik erachter dat werken en rekeningen betalen niet perse iets met elkaar te maken hadden. Ik ontdekte dat passieve inkomsten de rekeningen konden betalen en ik daar niet eens voor hoefde te werken, laat staan hard?! Door bewustwording ben ik nu slimmer gaan werken voor meer geld, mooiere resultaten, meer zingeving en vooral vreugde!" 

Wil je ook ontspannen ondernemen vanuit overvloed als een Genius Leader?