Over Abundancy

Hét inspiratieplatform voor bewuste ondernemers om te leven vanuit overvloed en meer innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde te ervaren!

Abundancy

Hét inspiratieplatform voor bewuste ondernemers om te leven vanuit overvloed en meer innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde te ervaren!

Ons leven vanuit overvloed begon hier...

You just have to see it...

Abundancy betekent overvloed in het Engels. Het goede nieuws is dat overvloed overal om en in ons aanwezig is. Alleen je ziet, voelt en ervaart niet altijd overvloed, toch? 


Overvloed is voor iedereen anders en is niet direct tastbaar. Het is een gevoel. Het is een manier om anders naar de wereld om je heen te kijken. Je mag dus je oogkleppen afdoen om te zien wat er al is. 


Ook al leef je in een wereld waarin de massa leeft vanuit tekort en schaarste, is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen en bewust te kiezen voor overvloed. 


Anders blijf je te weinig geld, liefde, kracht, energie of tijd ervaren. Met als gevolg dat je tekort, angst creëert. Terwijl een overvloed mindset méér innerlijke rust en vrijheid creëert.


Dus waar kies je voor? Dat wat je gelooft, wordt je werkelijkheid. Als je wilt dat je leven anders is, moet je eerst bereid zijn om iets anders te doen. De oplossing zit in jou! 

You just have to see it...

Abundancy betekent overvloed in het Engels. Het goede nieuws is dat overvloed overal om en in ons aanwezig is. Alleen je ziet, voelt en ervaart niet altijd overvloed, toch? 


Overvloed is voor iedereen anders en is niet direct tastbaar. Het is een gevoel. Het is een manier om anders naar de wereld om je heen te kijken. Je mag dus je oogkleppen afdoen om te zien wat er al is. 


Ook al leef je in een wereld waarin de massa leeft vanuit tekort en schaarste, is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen en bewust te kiezen voor overvloed. 


Anders blijf je te weinig geld, liefde, kracht, energie of tijd ervaren. Met als gevolg dat je tekort, angst creëert. Terwijl een overvloed mindset méér innerlijke rust en vrijheid creëert.


Dus waar kies je voor? Dat wat je gelooft, wordt je werkelijkheid. Als je wilt dat je leven anders is, moet je eerst bereid zijn om iets anders te doen. De oplossing zit in jou! 

Zonder overvloed is er geen balans in je leven...

Als je leeft vanuit tekort, gaat dit ten koste van je vrijheid, geluk en levenskwaliteit qua geld, liefde, kracht, energie en tijd. Dan is balans in je leven ver te zoeken, want het één lijdt onder het ander. 

Dit komt voort uit aangeleerde en ingesleten overtuigingen - die van generatie op generatie zijn overgedragen - die zijn opgeslagen in je onderbewuste. Je huidige situatie is namelijk de optelsom van al je gedachten, gevoelens en gedrag.

Daarom is het essentieel dat je leert denken, voelen, doen en zijn op een manier die tot overvloed leidt. Want zonder overvloed leef je in tekort. Je kan niet én in overvloed én in tekort leven. 

Met Abundancy transformeren we daarom jouw innerlijke belevingswereld om met een overvloed mindset méér innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde aan te trekken. Zeg dus maar gedag tegen je vrijheid- en geluksbeperkende patronen! 

Sandra: "Ruim drie jaar geleden heb ik 'Het boek van overvloed' gelezen. Het boek beschreef de drie natuurwetten van energie waar ik wel iets over wist; alles is energie, energie moet stromen en energie volgt geest. Maar bij de bladzijde die vertelde dat geld, kracht en liefde voor elkaar inwisselbaar waren, sloeg ik stijl achter over. Dat verklaarde alles hoe ik met liefde omging: geven, geven en geven maar niet kunnen ontvangen, of er iets terug voor willen. Hoe kon het nou dat wij deze wetten niet kennen of dagelijks toepassen in ons leven. Ik besloot ter plekke ooit een platform op te zetten om de massa te informeren over hoe overvloed werkt en wat we nog niet (willen) zien in ons leven. Beetje bij beetje creëerde ik meer overvloed in mijn leven en slurpte ik alles op over het onderwerp overvloed. Ik stelde continue vragen aan mijn omgeving en later met Thijs die ondertussen ook betoverd was geraakt. Samen vormen we een visie over hoe een leven vanuit overvloed eruit kan zien. Nu is het dan eindelijk zover en nemen wij bewuste ondernemers mee op de wonderbaarlijke overvloed reis en combineren wij allerlei technieken waaronder het zien van de diepere spiegels. Daarom vinden wij Abundancy ook zo toepasselijk als naam. Je spreekt het uit als Abundance-see, oftewel overvloed zien!"

Jouw buitenwereld is een reflectie van jouw binnenwereld...

De techniek van het spiegelen geeft je de mogelijkheid de overvloed in je leven te gaan zien, geloven, aantrekken, creëren, toelaten, ervaren en delen met anderen. Pas als je bewust bent van de spiegel kan je vanuit oordeelvrij bewustzijn een andere keuze maken. Daar zit de route naar onbeperkte overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde. 

Bij het spiegelen gaan we er namelijk vanuit dat de buitenwereld een reflectie is van de binnenwereld, oftewel dat wat jij ziet en mee maakt zegt wat over jou. Als je door een roze bril naar de wereld kijkt, zegt dat wat over de roze filters in je. Want een ander ziet de wereld misschien door een donkere bril.

Deze filters zijn je programmeringen waar jij doorheen kijkt als je naar de werkelijkheid kijkt. Daarom heeft iedereen zijn eigen filters of programmeringen, dus ook zijn eigen werkelijkheid gebaseerd op de oordelen van jouw filters en ervaringen. Dus wat er in de buitenwereld gebeurt kan een spiegel zijn van wat in jou leeft.


Zo'n spiegel kan je positief of negatief raken. Of het raakt je niet, dan is de spiegel neutraal. Welke van de emoties het is, zegt alles over jouw filters. Als het negatieve emoties zijn, zien wij dat als een gelegenheid om negatieve emoties op te ruimen en neutraal te maken. Oftewel, groeikansen om te groeien naar een leven vanuit overvloed. Want doorlopen met een negatieve trigger levert geen innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde op. 

Nog dieper kijken met de techniek van het spiegelen...

De triggers die je negatief raken kan je nog dieper bekijken. Bij het diepere spiegelen kijken we ook naar wie of wat in de buitenwereld jouw binnenste raakt?

🍀Triggert jouw moeder of vader jou? Dan zit er mogelijk een trigger op jouw lichaam (moeder) of op jouw denken (vader).

🍀Heb je een slechte band met je moeder die jou nog raakt, dan heb je waarschijnlijk ook een slechte band met jouw lichaam. Als je de spiegel van de slechte band met je moeder neutraal maakt, dan lossen waarschijnlijk de problemen met je lichaam ook op.

🍀De mannelijke partner staat voor jouw daadkracht en de vrouwelijke partner voor jouw voelen. Dus mocht je mannelijke partner niet vooruit te branden zijn, dan kom je waarschijnlijk ook niet vooruit in je daadkracht.

🍀Klaagt jouw vrouwelijke partner? Grote kans dat jij niet naar jouw gevoel luistert. 


De negatieve spiegels zijn vaak te moeilijk om zelf te zien door onze aangeleerde en overgenomen programmeringen, patronen en overtuigingen van ons eigen familiesysteem. Je bent tenslotte voor 50% je vader en 50% je moeder. Ook zij bestaan weer voor 50% uit hun vader en 50% uit hun moeder etcetera. Je kan je misschien voorstellen hoeveel patronen en overtuigingen er wel niet leven in één systeem continue worden doorgegeven. 


Dit dieper spiegelen gebruiken wij in het dagelijkse leven. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar als je je eenmaal bewust bent van je programmeringen wordt het steeds makkelijker de triggers te herkennen en heel belangrijk, bij onszelf te laten. Zo heeft je partner en omgeving ook eens rust 😉

Thijs“Ik las laatst in het boek "Je bent zoals je denkt" van Michael Pilarczyk een mooi voorbeeld waarbij een vrouw de kontjes van het vlees afsneed voor het in de pan ging. Toen haar man vroeg waarom ze het deed, zei ze: “Geen idee, zo deed mijn moeder dat altijd”. Bij navraag bij haar moeder bleek haar moeder het ook al te doen en bij navraag bij oma, zei oma: “Omdat het vlees anders niet in de pan paste vroeger!”. Zo zie je maar hoe we iets onbewust overnemen of het nu klopt of niet."

Overvloed opstellingen

Met overvloed opstellingen passen we de diepgaande techniek van het spiegelen toe om diepgewortelde patronen, programmeringen en overtuigingen boven water te krijgen.

Dit combineren we met universele overvloedprincipes, familiepatronen, positieve psychologie en de wet van aantrekkingskracht om je bewust te maken van je innerlijke blokkades. 

Zo krijg je meer inzicht in waarom je iets zegt, doet en voelt, en wat de impact is van je diepgewortelde denk- en gedragspatronen die je belemmeren. 

Met als positief gevolg dat je een innerlijke shift maakt van tekort naar overvloed voor méér geld, liefde, kracht, energie of tijd. Zo ga je zien, geloven en ervaren hoe het is om de kern van je diepgewortelde overtuigingen los te laten en te transformeren naar plafond doorbrekende overtuigingen!

"If you can dream it, you can do it."  ~ Walt Disney ~

Zien, geloven, ervaren en delen 

Om te leven vanuit overvloed is het belangrijk dat je op 5 thema's overvloed in plaats van tekort ervaart:

💰  Overvloedig geld

❤️ Onvoorwaardelijke liefde

🔥  Schaamteloze kracht

🍀 Onuitputtelijke energie

⏰ Oneindige tijd

Laat je op Abundancy inspireren, motiveren en activeren om stappen te zetten richting méér overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde.

Wil je ervaren en ontdekken hoe? 

Op dit moment bieden wij diepgaande overvloed opstellingen en overvloed coaching aan in 2-op-1 trajecten voor 3, 6 en 12 maanden, maar ook in een losse sessie van één uur. 

Als je gelooft in overvloed, zie je kansen. Doe je dat niet, dan zie je obstakels."

Abundancy wijsheid voor een leven vanuit overvloed

   🤩 Er is onbeperkte overvloed voor iedereen. Je hoeft deze alleen nog maar te zien.
        Wat geloof je nog over het tekort?

   🤩 Cut the bullshit. Stop de ego verhalen. Leef met een ontspannen ego en ga voor groei.
        Waarom heb je een gespannen ego en voel je je niet veilig?

   🤩 Maak de waarde neutraal. Wij geven iets of iemand een emotionele waarde.
        Maar geld is gewoon geld en een gebeurtenis gewoon een gebeurtenis.

   🤩 Oordeel en overtuig niet.
        Iedereen heeft zijn of haar eigen waarheid gebaseerd op zijn of haar filters en programma's.
        Gedachten over een ander zijn aannames over een ander en niet per se waar.

   🤩 Goed of slecht, wie zal het zeggen? Er bestaat geen goed of fout, want je weet nooit waartoe het leidt.

   🤩 Schaamteloos jezelf zijn. Wees trouw aan jezelf.
        Leef je eigen waarheid vanuit je eigen regels en voorwaarden.

   🤩 Tijd is je kostbaarste bezit, verspil geen tijd.
        Er is oneindige tijd mits je het besteed aan wat jij wilt ervaren.

   🤩 Ga voor onvoorwaardelijke liefde en zuivere verbinding. Wees kwetsbaar, open en eerlijk.
        Zonder oordelen, behoeftigheid of voorwaardelijke agenda.

   🤩 Wees de vuurdrager. Leef vanuit passie en laat dat innerlijke vuur branden om anderen te inspireren.
        Omgeef je met gelijkgestemden. 

   🤩 Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven.
        Jij bent de creator, niemand anders gaat het doen en jij kan het ook niet voor een ander doen.
        Dus zorg goed voor jezelf.

Abundancy wijsheidvoor een leven vanuit overvloed

   🤩 Er is onbeperkte overvloed voor iedereen. Je hoeft deze alleen nog maar te zien. Wat geloof je nog over het tekort?

   🤩 Cut the bullshit. Stop de ego verhalen. Leef met een ontspannen ego en ga voor groei. Waarom heb je een gespannen ego en voel je je niet veilig?

   🤩 Maak de waarde neutraal. Wij geven iets of iemand een emotionele waarde. Maar geld is gewoon geld en een gebeurtenis gewoon een gebeurtenis.

   🤩 Oordeel en overtuig niet. Iedereen heeft zijn of haar eigen waarheid gebaseerd op zijn of haar filters en programma's. Gedachten over een ander zijn aannames over een ander en niet per se waar.

   🤩 Goed of slecht, wie zal het zeggen? Er bestaat geen goed of fout, want je weet nooit waartoe het leidt.

   🤩 Schaamteloos jezelf zijn. Wees trouw aan jezelf. Leef je eigen waarheid vanuit je eigen regels en voorwaarden.

   🤩 Tijd is je kostbaarste bezit, verspil geen tijd. Er is oneindige tijd mits je het besteed aan wat jij wilt ervaren.

   🤩 Ga voor onvoorwaardelijke liefde en zuivere verbinding. Wees kwetsbaar, open en eerlijk. Zonder oordelen, behoeftigheid of voorwaardelijke agenda.

   🤩 Wees de vuurdrager. Leef vanuit passie en laat dat innerlijke vuur branden om anderen te inspireren. Omgeef je met gelijkgestemden. 

   🤩 Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven. Jij bent de creator, niemand anders gaat het doen en jij kan het ook niet voor een ander doen. Dus zorg goed voor jezelf.

Thijs“Mijn innerlijke drijfveer om het overvloedsplatform Abundancy op te zetten, komt voort uit het tekort wat ik heb ervaren tijdens de eerste jaren in mijn persoonlijke ondernemersreis. Lang niet altijd voelde ik de vrijheid in mezelf. Het harde werken ging ten koste van mijn gezondheid, mijn werk-privé balans was soms ver te zoeken, de liefde liet ik vaak links liggen en ik nam minder tijd voor mezelf, familie of vrienden. Terwijl er méér is dan alleen ondernemen, hoe leuk het ook is. Gelukkig ervaar ik nu zoveel meer overvloed in mijn leven en kan ik ontspannen ondernemen zonder dat het ten koste gaat van overvloed qua geld, liefde, kracht, energie of tijd. Ik voel zoveel meer zelfliefde, balans, flow, vrijheid in mezelf en levensvreugde. Precies dit gun ik ambitieuze ondernemers, zodat ze meer vanuit innerlijke rust, vertrouwen en plezier kunnen leven!"

Over

Thijs

Over
Sandra

Méér overvloed in je leven ervaren? Ontdek hier hoe je die transformatie in gang zet...