Over Abundancy

In een wereld waarin de massa vanuit angst en tekort leeft, willen we met Abundancy een positief tegengeluid bieden door inspiratie te delen over hoe je kan leven vanuit overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde!

Abundancy

In een wereld waarin de massa vanuit angst en tekort leeft, willen we met Abundancy een positief tegengeluid bieden door inspiratie te delen over hoe je kan leven vanuit overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde!

Abundancy, you just have to see it...

De naam 'Abundancy' staat symbool voor een 'oneindig, onbegrensd en onuitputtelijk potentieel'. Dit is de overvloed die je kan voelen door te denken en handelen vanuit overvloed. 


Overvloed is overal. Je moet alleen de overvloed wel zien én in overvloed geloven voordat je overvloed écht aantrekt en voelt. Daarom spreek je 'Abundancy' ook niet voor niets uit als 'Abundun-see'. 


Door overvloed ervaar je meer keuzevrijheid. Zo kan je een gezonde, gelukkige én vrije leefstijl creëren met een overvloed aan:  


💰 geld
❤️ liefde
🔥 kracht 
🍀 energie
⏰ tijd

Abundancy, you just have to see it...

De naam 'Abundancy' staat symbool voor een 'oneindig, onbegrensd en onuitputtelijk potentieel'. Dit is de overvloed die je kan voelen door te denken en handelen vanuit overvloed. 

Overvloed is overal. Je moet alleen de overvloed wel zien én in overvloed geloven voordat je overvloed écht aantrekt en voelt. Daarom spreek je 'Abundancy' ook niet voor niets uit als 'Abundun-see'. 

Door overvloed ervaar je meer keuzevrijheid. Zo kan je een gezonde, gelukkige én vrije leefstijl creëren met een overvloed aan:  

💰 geld
❤️ liefde
🔥 kracht
🍀 energie
⏰ tijd

Met business coaching, relatietherapie en systemisch werk helpen we je om te leven vanuit overvloed...

Ontspannen ondernemen vanuit overvloed met business coaching

Business coaching met systemisch werk creëert bewustzijn over wie je in essentie bent als ondernemer en wat de blauwdruk is van je bedrijf. 

Dit helpt je met ontspannen ondernemen vanuit overvloed om een winstgevend, impactvol en schaalbaar bedrijf te bouwen waarmee je bewust het verschil maakt.

Zo leer je strategisch slimmer, sneller en simpeler een overvloed aan websitebezoekers, leads, klanten, omzet en fans aan te trekken op basis van een strategisch plan.

Niet om met 'quick fixes' snel rijk te worden, maar juist om voor langere termijn een duurzame cashflow op te bouwen.

Dit is hét middel om een vrijer leven te creëren, waarbij je qua geld, tijd en energie de vrijheid voelt om een leven vol zingeving te beleven voor meer: 

 • rust in je hoofd met balans tussen je werk en privé
 • ruimte in je agenda om AAN je bedrijfsgroei te werken
 • vrije tijd om te sporten, ontspannen, reizen en genieten
 • tijd met je partner, kinderen, familie, vrienden en kennissen
 • avontuur in je leven om betekenisvolle dromen waar te maken

In vrijheid verbinden vanuit overvloed met relatietherapie

Relatietherapie met systemisch werk helpt je bij het creëren van een gezond en gelukkig liefdesleven om in vrijheid te verbinden vanuit overvloed vanwege het:

 • samen vormgeven van toekomstplannen- en doelen
 • doorbreken van hardnekkige communicatieproblemen
 • overwinnen en helen van verlatingsangst en bindingsangst
 • rustig en respectvol oplossen van uit de hand gelopen ruzies
 • omgaan met angsten, onzekerheden en twijfels over je relatie
 • aanpakken van ongezonde hechtingspatronen- en dynamieken
 • leren begrijpen van elkaars dieperliggende verlangens en grenzen
 • versterken van je intieme relatie om je vrij te voelen in je seksualiteit
 • loslaten van een emotionele afhankelijkheidsrelatie (codependentie)
 • herstellen van een gebrek aan veiligheid, vertrouwen en verbinding


Door het oplossen van relatieproblemen met je partner, ex of date kan je je liefdesleven een nieuw leven inblazen, waarbij je de liefde vrij laat stromen met liefdevolle communicatie.

Zonder jezelf uit het oog te verliezen, realiseer je een winst die dieper gaat dan woorden, namelijk de groei in zelfbewustzijn, wederzijds begrip, hechte emotionele verbinding en harmonie.

Zo ben je - mits je kinderen hebt - een inspiratiebron voor je kinderen, omdat je liefdevolle gewoontes doorgeeft aan de toekomstige generatie in je familie! 

Impact maken vanuit authentiek leiderschap met systemisch werk

Systemisch werk draagt bij aan het creëren van een bewuste samenleving met missiegedreven ondernemers. Gelukkig is de wereld een spiegel en laat het je zien waarin je nog vanuit tekort leeft in plaats vanuit overvloed. 

Door juist de diepte in te gaan en licht te schijnen op je schaduwkanten uit je familiesysteem of organisatiesysteem, kan je trauma’s helen die -  bewust of onbewust - invloed hebben op je bedrijfsgroei, liefdesleven en gezondheid.

Denk aan het loslaten van belemmerende overtuigingen, patronen en overlevingsmechanismen uit je vader- en moederlijn, die je een onrustig, chaotisch, druk, opgejaagd of gestresst gevoel geven. 

Zo leer je met systemisch werk je plek kennen en ruimte in te nemen. Met als doel om 100% verantwoordelijkheid over je leven te nemen vanuit authentiek leiderschap. 

Systemisch bewustzijn gaat je helpen bij het loslaten van: 

 • onzekerheden en twijfels
 • schuld, schaamte en spijt
 • stress- en burn-out klachten
 • prestatiedruk en bewijsdrang 
 • angst om niet goed genoeg te zijn
 • controle, perfectionisme en faalangst
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • zelfsabotage, zelfkritiek en zelfafwijzing
 • je comfortzone en ongezonde gewoontes
 • verslavingen om innerlijke leegtes op te vullen
 • angst voor afwijzing of om door de mand te vallen
 • meningen, verwachtingen, kritiek en oordelen van anderen

Als je gelooft in overvloed, zie je kansen. Doe je dat niet, dan zie je obstakels."

Onze kernwaarden

Bij Abundancy staat verbinding, verdieping en verwondering centraal op basis van 5 kernwaarden voor meer persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en duurzame gedragsverandering voor collectieve transformaties: 

Bewustzijn als innerlijke kompas

❤️ Liefde als Bron van overvloed

🍀 Overvloed als levensfilosofie

🙌 Vrijheid als sleutel naar zingeving

🙏 Vreugde als natuurlijke levenskracht

Juist verbinding, verdieping en verwondering ontbreekt in onze drukke, individualistische, prestatiegerichte en ego gedreven maatschappij vol met stress, burn-outs en depressies. 

Terwijl we meer dan ooit 24/7 online verbonden zijn, raken we tóch steeds meer verwijderd van onze diepste essentie. Ten koste van je bedrijfsgroei, liefdesleven en gezondheid waar het écht om draait.

Daarom is het tijd om de balans te herstellen door 100% trouw te leven aan jezelf op basis van je diepste verlangens. Hierbij geldt: "Door vanuit tekort te leven, doe je jezelf, dierbaren en wereld om je heen te kort." 

De weg naar overvloed, innerlijke vrijheid en grenzeloze vreugde is verbinding. 100% JA zeggen tegen jezelf, het onbekende, je dromen en je potentieel doe je niet alleen. 

In verbinding met jezelf en gelijkgestemden vind je juist samen de kracht om te groeien en helen, want de buitenwereld is een spiegel voor je binnenwereld

Zo creëer je een eenheid tussen lichaam, geest en ziel vanuit eenheidsbewustzijn. De term ‘samenhulp’ spreekt ons daarom ook meer aan dan ‘zelfhulp’. Samen zijn we één. 

Onze spelregels

Ontspannen ondernemen en in vrijheid verbinden vanuit overvloed is simpeler als je keuzes maakt op basis van spelregels die kaders vormen voor je bedrijfsgroei, liefdesleven en gezondheid:

 • 100% JA: zeg alleen volmondig 'ja' tegen kansen en dromen als iets 100% resoneert én in alignment is met je missie, visie, kernwaarden en strategie. Zo brengt elke 'ja' je dichter bij je diepste verlangens.

 • 80-20 regel: ga slimmer met je kostbare geld, tijd en energie om en investeer juist in 20% van de activiteiten die je 80% van je vrijheid, winst, impact en vreugde opleveren.

 • X10: klein denken beperkt je, terwijl groots dromen je inspireert om te denken en handelen vanuit overvloed. Omarm je grootsheid, je bent het waard. Dat wat je gelooft, wordt je werkelijkheid!

 • 5-sterren: creëer een 5-sterren bedrijf, liefdesleven en gezondheid waarbij je oprechte dankbaarheid voelt voor wie je bent, wat je doet en wat je hebt. Waag de sprong en ga ervoor, want ‘ooit’ wordt te vaak ‘nooit’.

 • 1% essentie: maak de shift van je hoofd naar je hart om het onderscheid te voelen tussen je intuïtie en innerlijke criticus, want in hoeverre leef je vanuit zielsintenties of ego-intenties? 

Over ons, Sandra & Thijs

In 2021 groeide ons hechte vriendschap uit naar een liefdesrelatie na een zonnige vakantie op Ibiza. Eerlijk gezegd, tegen al onze eigen verwachtingen in, want we hadden allebei oogkleppen op. Totdat de liefde nóg meer ging stromen... 

Nu wonen we samen in een duurzaam huis, zijn we trotse ouders van onze dochter Yin en zijn we stapje voor stapje ons inspiratieplatform aan het uitbouwen om duurzame en schaalbare impact te maken.

Inclusief gratis inspiratie via blogs over thema's als ondernemerschap, online marketing, leiderschap, mindset, gedragsverandering, psychologie, liefde, relaties,  gezondheid, systemisch werk en duurzaamheid. 

Over Thijs

Over Sandra

Wil je leven vanuit overvloed met business coaching, relatietherapie en/of systemisch werk? Laten we kennismaken!