Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

Privacyverklaring Abundancy

Abundancy V.O.F is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Abundancy verstrekt.

  • Bedrijfsnaam: Abundancy V.O.F
  • Adres: Bastionstraat 1
  • Postcode en plaats: 4125TV Hoef en Haag
  • Emailadres: hallo@abundancy.nl
  • Telefoonnummer: +31633208688
  • KVK Nummer:  84186968

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website abundancy.nl, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje hallo@abundancy.nl.

De persoonsgegevens die Abundancy verwerkt worden door jou zelf verstrekt middels bijvoorbeeld het invullen van een formulier (voor het aanvragen van een gratis en/of betaalde dienst of product, door de inschrijving op de nieuwsbrief of door gebruik van het contact formulier) op de website of doordat je gebruik maakt van de diensten van Abundancy. Je voornaam wordt bijvoorbeeld gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Abundancy gebruikt persoonsgegevens voor het versturen van ebooks of gratis weggevers, het geven van webinars, het verwerken van aanvragen voor diensten of producten, het reageren op artikelen en blogs. Hieronder vallen afname van gegevens zoals:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Doeleinden

Abundancy verwerkt deze gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden:

  • Je kan gebruik maken van alle functies op de website
  • Het afhandelen van je betaling
  • Voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet waaronder het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Abundancy analyseert je gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op je voorkeuren.
  • Abundancy verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Wij verzamelen je persoonsgegevens op basis van de gerechtvaardigde belangen of uw toestemming, die je te allen tijde kunt intrekken.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Abundancy heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Abundancy ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op door een mail te sturen naar hallo@abundancy.nl om deze informatie te laten verwijderen. 

Abundancy bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Abundancy bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog maximaal 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Abundancy verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Abundancy gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Voorbeeld: Abundancy maakt gebruik van een externe partij voor de afhandeling van iDeal-betalingen, de boekhouder boekt facturen in en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Abundancy in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Abundancy voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

NB: Abundancy stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van Abundancy; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door Abundancy in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar hallo@abundancy.nl. Abundancy zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één maand op je verzoek reageren. 

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Abundancy, stuur dan een e-mail naar hallo@abundancy.nl.

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Abundancy en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij Abundancy een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van Abundancy wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan Abundancy hiermee de website en eventuele advertenties te optimaliseren. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot reageren, de werking van spamfilters, het afspelen van video en caching om de website sneller te maken. Bij jouw eerste bezoek aan Abundancy.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Abundancy gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt. In het algemeen worden cookies bewaard voor de duur van de (browser)sessie. Bovendien kan jouw IP-adres worden opgeslagen in de logbestanden van onze webserver als je van onze Diensten gebruik maakt. Dit is noodzakelijk om onze Diensten op de juiste manier te beheren en te beveiligen. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die Abundancy gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Daarnaast worden de cookies ingezet om advertentie campagnes verder te optimaliseren.  

Abundancy maakt op haar website enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven je inzicht  in het gebruik van de website Abundancy. Bij het plaatsen van analytische cookies hoeft Abundancy geen toestemming te vragen.

Via de website van Abundancy wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Abundancy gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Abundancy heeft hier geen invloed op. Abundancy heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de ‘Privacy Shield principles’ en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

In sommige gevallen maakt Abundancy gebruik van affiliate marketing. Als jij via deze website bij een van onze partners iets koopt of bestelt, krijgt Abundancy daar een vergoeding voor. Een affiliate cookie zorgt ervoor dat mijn partner weet dat jij via mij komt zodat ik de vergoeding kan ontvangen.

Abundancy gebruikt MailBlue  voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij MailBlue.

MailBlue houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Abundancy bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers Abundancy.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Abundancy cookies. Abundancy heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram | Pinterest

Abundancy neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wij hebben onder andere de volgende technische en organisatorische maatregelen genomen:

  • Logische toegangscontrole, gebruik van wachtwoorden en mogelijk een tweede factor;
  • Encryptie van data;
  • Pseudonimiseren van data;
  • Het gebruik van Virtual Private Servers (VPN) toegankelijk met de SSH-sleutel;
  • Overdrachten alleen over SSL; de website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden. 
  • Purpose-bound toegangsbeperkingen;
  • Controle van erkende autorisaties.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met hallo@abundancy.nl. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Abundancy. 

Abundancy wilt je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat Abundancy niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat kan via deze link.

Abundancy behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Deze verklaring is het laatst gewijzigd op 1 februari 2022.