Ondernemerscoaching met systemisch werk voor ambitieuze ZZP’ers en MKB-ondernemers die willen ontspannen ondernemen

Zoek je een ondernemerscoach? Met 1-op-1 ondernemerscoaching op maat ontwikkel je je leiderschap, mindset, management en strategie voor méér impact, vrijheid, winst en vreugde met je bedrijf! 

Ondernemerscoaching met systemisch werk voor ambitieuze ZZP’ers en MKB-ondernemers die willen ontspannen ondernemen

Zoek je een ondernemerscoach? Met 1-op-1 ondernemerscoaching op maat ontwikkel je je leiderschap, mindset, management en strategie voor méér impact, vrijheid, winst en vreugde met je bedrijf! 

Van te hard werken naar ontspannen ondernemen met ondernemerscoaching

Teveel ondernemers werken te hard voor te weinig vrijheid, impact, winst en vreugde, jij ook? Het is zo verleidelijk om alles zelf te doen, want je hebt graag controle over elke stap in je bedrijf als controlfreak.


Totdat je een vol hoofd, volle to-do lijst en overvolle agenda krijgt met aan de lopende band afspraken, mails en deadlines. Dan verlies je de focus, overzicht, structuur en balans.

Je eigen bedrijf starten en opschalen is soms een chaotisch druk avontuur. Soms kan je zelfs het grotere strategische plaatje uit het oog verliezen en ben je niet meer écht verbonden met de stip op de horizon.

Sterker nog: je raakt verstrikt in de valkuilen in je persoonlijk leiderschap, want je komt jezelf tegen in het managen, leidinggeven en ondernemen.

Ondernemerscoaching helpt je gelukkig met het doorbreken van je vicieuze cirkel, zodat je leert omgaan met:

 • Werkverslaving als workaholic
 • Geld, tijd en energie management
 • Schuldgevoelens, schaamte en spijt
 • Sociale verwachtingen en verplichtingen
 • Een te groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Prestatiedruk, werkstress en hoge werkdruk
 • Frustraties, teleurstelling, boosheid en verdriet
 • Diepgewortelde angsten, onzekerheden en twijfels
 • Feedback, kritiek, meningen en oordelen van buitenaf
 • Keuzestress, besluiteloosheid, weerstand en ongemak
 • Pleasegedrag, uitstelgedrag en perfectionistisch gedrag
 • Communicatieproblemen en conflicten op de werkvloer
 • Zelfafwijzing en zelfsabotage vanwege een negatief zelfbeeld
 • Het bouwen en aansturen van je team voor teamontwikkeling
 • Belemmerende overtuigingen, patronen en overlevingsmechanismen

Voor wie is ondernemerscoaching waardevol?

Je ervaart teveel drukte, stress, spanning en vermoeidheid, omdat je continu 'aan' staat. Zelfs 's avonds, in het weekend of op vakantie is werk loslaten een flinke uitdaging. 
Je bent teveel IN je bedrijf aan het werk, terwijl je meer AAN je bedrijf wil werken. Continu blijf je brandjes blussen van teamleden of voor je klanten, maar je doet jezelf tekort qua zelfzorg. 
Je bedrijfsgroei is teveel afhankelijk van jouw input. Zodra jij niet werkt, dan loop je niet alleen leads, klanten en omzet mis. De stabiliteit en continuïteit van je bedrijf staat ook op het spel.
Je hebt nog teveel moeite met grenzen stellen en aangeven. Vanwege een gebrek aan assertiviteit leef je nog niet altijd trouw aan jezelf als het gaat om je geld, tijd en energie management
Je wordt teveel geleefd in de waan van de dag, want je bent op de automatische piloot alle ballen in de luchten aan het houden. Daardoor voel je je opgejaagd, overweldigd en onrustig.

Schakel een ondernemerscoach in voor als je vastloopt in je persoonlijk leiderschap

Ondernemers coachen is onze favoriete passie. Blijer kan je ons niet maken, want met ondernemerscoaching gaan we dieper in op wat jij als ondernemer wil en wat jouw onderneming nodig heeft. 

Voor de buitenwereld lijkt het misschien dat je een succesvolle ondernemer bent met een succesvol bedrijf. Dat maakt je ‘maatschappelijk succesvol’, maar hoe gaat het nu écht met je? 

⚪️ Hoe vrij voel je je qua geld, tijd en energie? 
⚪️ Ervaar je überhaupt wel werkgeluk en zingeving?
⚪️ In hoeverre maak je nu écht de impact die je wil maken?

Zolang je zelf niet groeit, kan je bedrijf ook niet groeien. Je bent je grootste kracht én je grootste zwakte in je bedrijfsgroei! 

Eén van de kernvragen is daarom altijd: "Wat is succesvol ondernemen voor jou en wie wil je zijn als succesvol ondernemer?"

En niet te vergeten: "Waar loop je nu tegenaan in je bedrijf en waarom stroomt het niet moeiteloos?"

Plus: "Wanneer en waarom maak je nog keuzes vanuit angst en tekort in plaats vanuit liefde en overvloed?"

“Een ondernemerscoach kijkt niet alleen naar je bedrijf, maar juist ook naar wie jij bent als ondernemer!”

Leer leven vanuit overvloed met ondernemerscoaching

Het is begrijpelijk als je momenteel vastloopt in je bedrijf, maar een gebrek aan persoonlijk leiderschap gaat vaak ten koste van je:  

💰 Bedrijfsgroei 

❤️ Liefdesleven

🍀 Gezondheid 


Dat is niet de bedoeling. Waar het wél om draait? Jouw bedrijf is niet alleen een bron van zakelijk succes. Het is ook een middel voor een vrij leven, zodat jij meer geld, tijd en energie hebt voor wat er écht toe doet:

⚪️  quality met je partner, kinderen, familie en vrienden

⚪️  een gezonde leefstijl inclusief tijd voor jezelf, hobby's en sport

⚪️  ontspannen, avontuurlijke en onvergetelijke vakanties en reizen 


Met ondernemerscoaching helpen we daarom hardwerkende en missiegedreven ZZP’ers en MKB-ondernemers die strategisch slimmer en simpeler willen ondernemen vanuit authentiek leiderschap.

Met als doel om een overvloed aan volgers, websitebezoekers, leads, klanten en fans aan te trekken voor een stabiele groei in je omzet en winst. 

Zonder vrijheid in je agenda te verliezen.
Zonder quality time met je familie te verspelen.
Zonder je kostbare geld, tijd en energie te verspillen.
Zonder je gezondheid of liefdesleven te verwaarlozen.
Zonder je door de ratrace maatschappij te laten verleiden.

Sterker nog: als je wil, kan je misbaar worden in je bedrijf. Dan kan je grip op je bedrijfsgroei krijgen zonder de controle te verliezen!

Dit kan je verwachten van 90 dagen verdiepende ondernemerscoaching

100% maatwerk

Ontdek je persoonlijke blauwdruk en vergroot je zelfbewustzijn voor duurzame gedragsverandering

Alles op één A4’tje

Doorbreek je grootste blokkades in je persoonlijk leiderschap met ons 15-stappen Business Framework! 

1-op-1 Coaching

We luisteren diep, vragen door tot de bodem, houden liefdevol spiegels voor en nemen je blinde vlekken weg

Overvloed mindset

Herprogrammeer direct onbewuste overtuigingen en patronen van angst en tekort naar liefde en overvloed

3S-verdiepings model

Maak het onzichtbare zichtbaar in je leiderschap met systemisch werk, spiegelen en een strategisch plan

5 Gebieden van overvloed

Keer terug naar de essentie en creëer overvloed in geld, liefde, kracht, energie en tijd met authentiek leiderschap

“Een ondernemerscoach is jouw strategisch businesspartner die je scherp houdt en je uitdaagt om trouw te blijven aan jezelf!”

Kies jouw favoriete 3 maanden ondernemerscoaching traject

Optie #1: elke maand 2 uur ondernemerscoaching zonder tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 999 excl. BTW

👉 in totaal 6 uur ondernemerscoaching op maat, zodat je niet de rode draad en het grotere strategische plaatje van je bedrijfsgroei uit het oog verliest

Optie #2: elke twee weken 2 uur ondernemerscoaching zonder tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 1888 excl. BTW 

👉 in totaal 12 uur ondernemerscoaching op maat met als doel om stapsgewijs meer impact, vrijheid, winst en vreugde te creëren

Optie #3: elke twee weken 2 uur ondernemerscoaching met tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 3333 excl. BTW 

👉 doordeweeks van maandag t/m vrijdag kan je specifieke hulpvragen stellen over je leiderschap, mindset, financiën, strategie, aanbod, branding, team, workflow, marketing, sales of klantenservice

Optie #4: elke twee weken 2 uur ondernemerscoaching met tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 5555 excl. BTW

👉 wekelijkse accountability als stok achter de deur om stap voor stap je persoonlijke leiderschap te ontwikkelen + samen gaan we dieper inzoomen op jouw overtuigingen, patronen en overlevingsmechanismen met systemisch werk en spiegelcoaching voor duurzame gedragsverandering

Ontspannen ondernemen vanuit overvloed is leuk, leerzaam én lucratief

Of je nu startende ondernemer of de CEO van een winstgevende scale up bent, bij het coachen van ondernemers duiken we - mits je daarvoor open staat - dieper in op jouw familiesysteem. Want wat uit het verleden heeft bewust of onbewust invloed op jouw visie, missie, kernwaarden, strategie, leiderschap, mindset, communicatievaardigheden, zichtbaarheid en zelfvertrouwen?

Ondernemerscoaching met systemisch werk zorgt ervoor dat jij als leider vanuit zuiverheid je plek kan innemen in je bedrijf en markt. 

Dus welke belemmerende overtuigingen, patronen en overlevingsmechanismen mag je loslaten om jouw bedrijfsgroei te versnellen en versimpelen? Zo gaat het opbouwen en opschalen van je bedrijf nóg meer stromen!