Leer in vrijheid verbinden vanuit overvloed

Relatietherapie met een mix van diepgaand systemisch werk, familie- en relatie opstellingen en een strategisch plan voor een 5-sterren liefdesrelatie met jezelf, date, ex of partner!

5-sterren liefde voor Genius Lovers

Over Genius Lovers

Speciaal voor ondernemers die hard aan hun bedrijf werken, maar niet dezelfde aandacht thuis kunnen geven. Of voor de eeuwige single waar er volledig 'een thuis' ontbreekt, omdat daten niet verloopt zoals je wilt. Of voor degenen die geloven dat liefde een beperking is op je vrijheid.

Maar het is mogelijk! Je vrijheid behouden én de liefde hebben waar je naar verlangt. De ingrediënten zijn: volledige zelfliefde, een fijne partner en een 5-sterren liefdesrelatie. 

Goed voor een onvoorwaardelijke liefdesstroom:

✅  Waarin zowel jij als je partner is verbonden met zichzelf en met elkaar. 

✅  Waar ieder zijn zelfwaarde weet, zelfvertrouwen heeft en grenzen stelt . 

✅  Elke dag opnieuw kiest voor zichzelf en jullie samen.
✅  Waar gelijkwaardigheid is, vurige passie brandt en elkaars liefdes tanken gevuld worden.
✅  Je samen één team voelt maar juist ook ruimte en vrijheid is voor je eigen ding. 

Samen met jou kijken we eerst naar de ongewenste gevolgen van je (familie)patronen, overtuigingen en overlevingsstrategieën. Vervolgens naar wat je nodig hebt om deze (onbewust) aangeleerde programmeringen te herprogrammeren. Allemaal zodat negatieve triggers je emotioneel minder hard raken. En je de liefde en liefdespartner waar je naar verlangt op een gezonde manier kan aantrekken.

"Het is dus ook niet gek dat je vaak een partner aantrekt die op je vader of moeder lijkt. Precies datgene wat we niet wilden..."

Thijs: “Mijn innerlijke drijfveer om het overvloedsplatform Abundancy op te zetten, komt voort uit het tekort wat ik heb ervaren tijdens de eerste jaren in mijn persoonlijke ondernemersreis. Lang niet altijd voelde ik de vrijheid in mezelf. Het harde werken ging ten koste van mijn gezondheid, mijn werk-privé balans was soms ver te zoeken, de liefde liet ik vaak links liggen en ik nam minder tijd voor mezelf, familie of vrienden. Terwijl er méér is dan alleen ondernemen, hoe leuk het ook is. Gelukkig ervaar ik nu zoveel meer overvloed in mijn leven en kan ik ontspannen ondernemen zonder dat het ten koste gaat van overvloed qua geld, liefde, kracht, energie of tijd. Ik voel zoveel meer zelfliefde, balans, flow, vrijheid in mezelf en levensvreugde. Precies dit gun ik ambitieuze ondernemers, zodat ze meer vanuit innerlijke rust, vertrouwen en plezier kunnen leven!"
Sandra: "Jarenlang heb ik gestruggeld in de liefde, niet alleen met mijn zelfliefde, zelfzorg en zelfwaarde maar ook met het vinden van een juiste partner. Jaar in, jaar uit kreeg ik dezelfde soort mannen (vooral met bindingsangst) op mijn pad waarvan ik van allemaal dacht dat het stuk voor stuk de ware was. Alleen dit en dat moest nog anders, maar dan was hij het toch echt. Ik negeerde allerlei signalen en creëerde mijn eigen mooie (nep)verhaal om niet te hoeven loslaten. In het begin gaf ik me nog wel over, tot een bepaald moment ik de regie en controle overnam en alles zelf ging regelen. Ik ontnam de mannen eigenlijk hun mannelijke energie. Bovendien door met hun bezig te zijn, hoefde ik niet met mezelf bezig te zijn. Ik nam ongevraagd een soort hulpersrol aan en schoof mezelf daarbij volledig aan de kant. Nu zie ik de spiegels die zij mij lieten zien over mijn verlatingsangst, het ontbreken van de liefde voor mezelf en de voorwaardelijkheid die bij mij op alles zat. Ondertussen heb ik de onvoorwaardelijkheid én juiste partner in mijn leven kunnen verwelkomen en voel ik de gelijkwaardigheid in mijn relatie. Uiteraard triggeren we elkaar nog steeds, maar doordat we bewust zijn van de spiegels groeit onze verbinding. We zijn een twee eenheid waar vrijheid en verbinding voorop staan." n voelt bij het nieuwe gekozen pad. Een ontspannen ego, dat is waar alles om draait!" 

Wil je ook in vrijheid verbinden in de liefde
als een Genius Lover?