Relatietherapie Maarssen | Speciaal voor ZZP'ers en MKB-ondernemers die een 5-sterren liefdesrelatie willen

Zoek je een relatietherapeut in de buurt van Maarssen, want wil je naast je bedrijfsgroei ook met relatietherapie investeren in een gelukkige en gezonde relatie? Voor méér veiligheid, vertrouwen, verbinding, vrijheid en vreugde in je relatie?

Creëer een gelukkige en gezonde relatie met relatietherapie in de buurt van Maarssen

Liefde is een bijzonder fenomeen, want voelt jouw liefdesleven soms aan als een emotionele rollercoaster met ups en downs


Met verwijten, oordelen, discussies, ruzies, miscommunicatie, opgekropte frustraties, onbegrip, ongelijkwaardigheid en/of onzekerheid? Soms wordt het van kwaad tot erger, want je blijft elkaar aantrekken en afstoten!


Sterker nog: het lijkt alsof elke stap vooruit gevolgd wordt door twee stappen achteruit, waardoor de kloof tussen jou en je partner alleen maar groter lijkt te worden.

Emotionele triggers in je relatie leiden vaak tot verdrietige, confronterende, pijnlijke en ongemakkelijke relatieproblemen

Niet eenmalig. Nee, het worden zelfs terugkerende relatieproblemen. Het wordt een belemmerend relatiepatroon om in vrijheid te verbinden.

Gelukkig schijnt er altijd licht aan het einde van de tunnel, ondanks de donkerte die je relatie nu overschaduwt. 

Relatietherapie biedt een uitweg om de vicieuze cirkel en negatieve spiraal in je liefdesleven te doorbreken. Het is de kans om te begrijpen waarom negatieve relatiepatronen zich blijven herhalen. 

Voor wie uit Maarssen en omgeving is relatietherapie waardevol? 

Als je 24/7 ‘aan’ staat als ondernemer, dan zit je vast met een hartverscheurend dilemma. Want als je thuis bent, ben je met je hoofd bij je werk. En als je met je werk bezig bent, vraag je je af waarom je niet vaker thuis bent voor je partner (en kids).
Door constante drukte, deadlines en  verantwoordelijkheden in je bedrijf- en gezinsleven, is er steeds minder tijd, aandacht en energie voor je relatie. De intimiteit, emotionele verbinding en diepgang met je partner schiet erbij in, omdat je meer langs elkaar heen leeft. 

Helaas zit je vast in een toxische relatie wat nogal verstikkend aanvoelt. Je kan niet 100% jezelf zijn en dat maakt je langdurig ongelukkig in je relatie. Mede door onderdrukte emoties, onopgeloste conflicten, onvervulde behoeften en ongeheelde trauma's voel je je niet vrij.

Door een gebrek aan zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen ben je onzeker in je relatie. Met zelfafwijzing en zelfsabotage als gevolg, want je hebt last van je negatieve gedachten, patronen en overlevingsmechanismen. Dit beperkt je liefdesgeluk!

Is het vertrouwen geschaad in je partner vanwege vreemdgaan, liegen, geheimen, bedrog, misbruik, valse beloftes of verslavingen? Wantrouwen in je relatie vergiftigt de sfeer in huis, want dit gaat ten koste van de emotionele veiligheid. 

Relatietherapie op maat voor het oplossen van jouw specifieke relatieproblemen

Verlatingsangst en bindingangst 

Bij verlatingsangst en bindingsangst blijf je elkaar aantrekken en afstoten. Dat kan nogal emotioneel intens en verwarrend zijn. Waar je met verlatingsangst de angst voelt om je partner te verliezen, voel je bij bindingsangst de angst om je vrijheid en onafhankelijkheid te verliezen.

Communicatieproblemen in je relatie

Ondanks het wederzijdse verlangen naar verbinding, creëren communicatieproblemen juist meer emotionele afstand in je relatie. Dan leef je meer langs elkaar heen als huisgenoten in plaats van als een verliefd koppel, want je voelt je niet altijd gezien, gehoord, gewaardeerd of geliefd. 

Frustraties, verwijten, conflicten en ruzie

Mede door communicatieproblemen en emotionele triggers lopen de emoties vaak hoog op, want voel je nu eenzaamheid, verdriet, teleurstelling of boosheid? Dit verpest nogal de sfeer in jullie relatie, want terugkerende frustraties, verwijten, conflicten en ruzies leiden tot alsmaar minder veiligheid, vertrouwen en verbinding. 

Emotionele afhankelijkheid (codependentie)

Bij codependentie zet je jezelf niet op #1 in je relatie. Met andere woorden, je blijft jezelf aanpassen en wegcijferen met pleasegedrag. Continu zet je je eigen diepste verlangens aan de kant voor je partner, want je spreekt je behoeftes niet of nauwelijks uit. Ten koste van jezelf, waardoor je jezelf compleet kwijtraakt in de relatie. 

Ongezonde relatiepatronen- en dynamieken

Hoe veilig, vertrouwd en vrij voel je je nu écht bij je partner? Bij narcistisch, manipulatief, dominant, controlerend, kritisch, afstandelijk, autistisch of conflictvermijdend gedrag ben je allesbehalve in vrijheid verbonden met je partner. Dan zijn de relatieproblemen zichtbaar en voelbaar. Sterker nog: je relatie kan aanvoelen als een emotioneel gevangenschap.

Angsten, onzekerheden en twijfels over je relatie

Voel je door relatieproblemen de angst voor kritiek, afwijzing of om verlaten te worden door je partner? En eist de overmatige bezorgdheid, constante stress en emotionele spanning z'n tol, omdat het je nog niet lukt om de neerwaarste spiraal en dagelijkse sleur in je relatie te doorbreken? Genoeg is genoeg. Kies wijs en ga aan de slag met relatietherapie!

n het doolhof van relatieproblemen is relatietherapie het kompas naar helderheid

Relatietherapie voor stellen zonder kinderen

Wil je niet uit elkaar groeien, maar juist meer in vrijheid verbinden?
Of je nu pas net één maand samen bent of al 40 jaar, dat maakt niet uit. Naast je bedrijfsgroei, is groei in je liefdesrelatie minstens zo belangrijk om te leven vanuit overvloed. 

Het is tijd voor een liefdevolle en stabiele relatie, want ben je klaar met het  mopperen en klagen in de liefde? Stop het gedoe en gezeik in je relatie met relatietherapie!

Laat de liefde stromen, overwin diepgewortelde angsten en groei samen: 

 • Van binding naar verbinding
 • Van weerstand naar acceptatie
 • Van negativiteit naar positiviteit
 • Van geslotenheid naar openheid
 • Van wantrouwen naar vertrouwen
 • Van onbegrip naar wederzijds begrip
 • Van oppervlakkigheid naar diepgang
 • Van individualiteit naar saamhorigheid 
 • Van afstandelijkheid naar betrokkenheid
Relatietherapie is de weg naar eenheid in de liefde

Relatietherapie voor stellen met kinderen

Wil je met je partner liefdevolle ouders zijn voor je kinderen? Dit begint met het creëren van een liefdevolle relatie, want dan voelen de kinderen zich ook veilig, vertrouwd en vrij in huis.

Voorkom dat je, ondanks een druk gezinsleven naast je bedrijfsgroei, de relatie met je partner verwaarloost. Je wil niet uit elkaar groeien of langs elkaar heen leven, toch? 

Alle onopgeloste relatieproblemen geef je anders door aan je kinderen, dus wil je bewustwording creëren over je relatieproblemen?

Met relatietherapie en systemisch werk ontdek je: 

 • wat je diepgewortelde angsten en trauma's in de liefde zijn
 • welke rol je familiesysteem speelt bij terugkerende relatieproblemen
 • wat de oorzaken zijn van hardnekkige relatiepatronen- en dynamieken
 • praktische oefeningen om de angel uit jullie relatieproblemen te halen
 • hoe je samen groeit van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke liefde


Door te investeren in jullie relatie, investeer je indirect in het creëren van een liefdevol en warm gezinsleven!

"Relatietherapie opent de deur naar een relatie waarin 'wij' altijd sterker is dan 'ik' en 'jij'."

Heb je liever online relatietherapie in plaats van relatietherapie in de buurt van Maarssen?

Goed om te weten: onze relatietherapie vindt niet plaats in Maarssen, ook al begeleiden we wel singles en stellen uit Maarssen en omgeving. Zelf wonen en werken we in Hoef en Haag ten zuiden van Utrecht, slechts 23 km en 23 minuten reistijd met de auto verwijderd van Maarssen. Dus je bent van harte welkom bij ons thuis voor relatietherapie op maat! 


Daarnaast kan je ook online relatietherapie krijgen, want we zijn zelf voorstanders van online ondernemen. Remote werken doen we al jarenlang. Waar je ook woont in Nederland, België of het buitenland, we zijn dichtbij vanuit Hoef en Haag met online relatietherapie. 

Relatietherapie en relatiecoaching met systemisch werk

Kies jouw favoriete 3 maanden relatietherapie traject

Optie #1: elke maand 2 uur relatietherapie zonder tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 999 excl. BTW


👉 in totaal 6 uur relatietherapie op maat, zodat je vanuit nieuwe invalshoeken inzicht krijgt in de oorzaken en oplossingen van je relatieproblemen


Optie #2: elke twee weken 2 uur relatietherapie zonder tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 1888 excl. BTW


👉 in totaal 12 uur relatietherapie op maat met als doel om stapsgewijs meer veiligheid, vertrouwen, verbinding, vrijheid en vreugde te creëren


Optie #3: elke twee weken 2 uur relatietherapie met tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 3333 excl. BTW


👉 + doordeweeks van maandag t/m vrijdag kan je specifieke hulpvragen stellen over je relatieproblemen om vanuit liefde en overvloed je relatie te versterken, verdiepen en verbeteren


Optie #4: elke twee weken 2 uur relatietherapie met tussentijds feedback en advies via WhatsApp en e-mail voor € 5555 excl. BTW


👉 + wekelijkse accountability als stok achter de deur om stap voor stap een gelukkige en gezonde relatie te creëren + samen maken we een liefdesplan voor een romantische en intieme relatie met warmte, diepgang, respect, harmonie en onvoorwaardelijke liefde

In vrijheid verbinden vanuit overvloed met relatietherapie

Door relatieproblemen raakt je hart op slot. Het is alsof er een onzichtbare barrière ontstaat, waardoor de verbinding met je partner vermindert. Zonder kwetsbaarheid, openheid en eerlijkheid. Dan draait het aantrekken en afstoten in je relatie vooral om vastklampen en terugtrekken, waarbij je een deel van jezelf hebt afgesloten uit zelfbescherming. 

Juist bij emotionele triggers nemen angst, verdriet, frustratie en boosheid de overhand, maar ben je er klaar mee om in deze emotionele achtbaan te zitten? En wil je weer openstaan voor liefde, begrip en harmonie om in vrijheid te verbinden met je partner?

In relatietherapie gaan we samen de sleutel tot je hart vinden. Waar liefde is, kan geen angst zijn. We onderzoeken met systemisch werk de oorzaken van je relatiepatronen, doorbreken de vicieuze cirkel en herstellen de basis voor een liefdevolle en gezonde relatie. Het is tijd om de liefde weer te laten stromen in overvloed!