Gratis e-book: "Ontspannen ondernemen vanuit overvloed"

Wil je stoppen met continu hard werken en wil je liever ontspannen ondernemen? Leer strategisch slim en simpel met je geld, tijd en energie omgaan voor méér vrijheid, impact, winst en vreugde! 

Ontdek nu binnen 15 minuten

  • De holistische visie van het 3S-verdiepingsmodel
  • 10 misvattingen over hard werken vanuit angst en tekort
  • Antwoorden op dieperliggende oorzaken van hard werken
  • Hoe je zelfs als workaholic uit de ratrace maatschappij stapt
  • 7 strategische doordenkers voor het opschalen van je bedrijf
  • Wat jouw bedrijfsgroei spiegelt over je systemisch leiderschap
  • Het 15-stappen Business Framework voor een succesvol bedrijf
50%
Je bent er bijna!
Naar welk e-mailadres mogen we het e-book naartoe sturen?
Download gratis
E-book Ontspannen ondernemen vanuit overvloed op donkerblauw foto

Van hard werken naar ontspannen ondernemen

Durf je buiten de kaders te denken en handelen? Los te laten van wie je denkt te moeten zijn en hoe je 'hoort' te ondernemen? In dit gratis e-book maak je blinde vlekken en diepgewortelde knelpunten zichtbaar!

Teveel ondernemers leven geen vrij leven. Allesbehalve zelfs, omdat ze keuzes blijven maken vanuit angst en tekort. Daardoor zwem je continu tegen de stroom in en voel je: 

  1. Tijdsdruk, prestatiedruk en financiële druk 
  2. Gebrek aan focus, structuur, overzicht en balans
  3. Chaos in je hoofd, agenda, team of in je bedrijf

Hard werken is te vaak een zware last op je schouders, omdat je je een slag in de rondte werkt. Je staat teveel 'aan', leeft haastig en raakt verstrikt in een eindeloze race tegen de klok. Met als gevolg dat je het grotere plaatje van je bedrijfsgroei uit het oog verliest.

Druppelen de leads en klanten maar mondjesmaat binnen? Lijken potentiële klanten eerder af te haken dan binnen te stromen? En ben je aan het worstelen om een consistent inkomen te verdienen? 

Of juist andersom: heb je wél een overvloed aan leads en klanten, maar gaat dit ten koste van je vrijheid? Werk je teveel 'in' je bedrijf in plaats van 'aan' je bedrijf', terwijl je 101 toffe ideeën op de plank hebt liggen? En voel je je gevangen in een eindeloze cyclus van taken en verantwoordelijkheden? 

Stop met hard werken op de automatische piloot, zoom uit vanuit een helikopter-view en laat alles los wat niet bijdraagt aan ontspannen ondernemen!

“Als je de tijd van je leven wilt hebben, verander dan eerst hoe je die tijd gebruikt.”

Laat je business stromen in overvloed!

Zolang jij niet groeit als ondernemer, ben jij het knelpunt van jouw bedrijfsgroei. Dus blijf niet langer worstelen met terugkerende uitdagingen en voorkom dat je:

👉  Harder werkt dan je lief hebt in plaats van slimmer te werken
Je agenda zit vol, je maakt overuren en je wordt overspoeld door de waan van de dag. Door drukte maak je te weinig tijd vrij voor jezelf, familie en vrienden. In plaats van dat je proactief onderneemt, zit je vast in een patroon van reactief handelen en blijf je brandjes blussen.

👉  Het vertrouwen in jezelf, aanbod en bedrijfsgroei verliest
Zodra je gespannen bent vanwege je angst voor geldtekort, overschaduwt angst en onzekerheid jouw bedrijfsgroei. Dit blokkeert je geldstroom en vergroot je geldstress, terwijl piekeren over geldzorgen geen overvloed is. 

👉  Het plezier in het ondernemerschap kwijtraakt  
Je voelt niet meer de échte voldoening na een werkdag waar je naar verlangt, schiet sneller in de stress en voelt minder vrijheid. Als je thuis bent, ben je met je hoofd bij je werk. En als je met je werk bezig bent, vraag je je af waarom je niet vaker thuis bent.

👉  Soms merkt dat de moed je in je schoenen zakt
Online zie je op social media het ene naar het andere succesverhaal voorbij komen. Zoals uitverkochte producten, omzetstijgingen, lovende reviews en ondernemers die hun vrije leefstijl zichtbaar maken. Je vraagt je daarom sterk af: “Wanneer komt mijn succes of blijft het uit?”  

👉  Gefrustreerd raakt van tegenvallende resultaten
Alle geld, liefde, kracht, tijd en energie die je in je bedrijfsgroei stopt, betaalt zich nog niet uit. En dat je terwijl je zo uitkijkt naar een voorspelbaar inkomen met méér financiële rust, overvloed en vrijheid dankzij een winstgevend, impactvol en schaalbaar bedrijf!

Dit gratis e-book wil je hebben, toch? 

Maak de shift van hard werken vanuit angst en tekort naar ontspannen ondernemen vanuit liefde en overvloed. Hoe? Leer strategisch slim en simpel met je geld, tijd en energie omgaan voor méér vrijheid, impact, winst en vreugde! 

E-book Ontspannen ondernemen vanuit overvloed op blauw foto