Wil je graag onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen ervaren waarbij geven en ontvangen in balans is? 

Ontdek hoe je onvoorwaardelijke liefde ervaart voor méér innerlijke vrijheid om een 5-sterren relatie te krijgen en ook te behouden!

Wil je graag onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen ervaren waarbij geven en ontvangen in balans is? 

Ontdek hoe je onvoorwaardelijke liefde ervaart voor méér innerlijke vrijheid om een 5-sterren relatie te krijgen en ook te behouden!

Jouw onvoorwaardelijke liefde start hier...

Transformeer naar onvoorwaardelijke liefde!

Hoe je omgaat met liefde, is een spiegel van jouw binnenwereld. Zo geeft iedereen een andere waarde aan liefde. Ook kan liefde aanleiding zijn tot zowel je grootste geluk dat je ooit ervaart, als tot de diepste pijn en ellende. 


Je kan iemand ontmoeten en binnen één seconde voelen dat het de ware is, terwijl je jaren later in echtscheiding zit en diegene niks meer gunt. En wat dacht je van zelfliefde? Of geef je liever liefde aan een ander dan aan jezelf? De meest voorkomende vorm van liefde is de voorwaardelijke liefde waarin je dus ruilhandel toepast. Dit geeft je een fijn en veilig gevoel door liefde bij de ander te zoeken in plaats van bij jezelf. Daarmee geef je ook de verantwoordelijkheid uit handen en laat je een ander bepalen over je geluk en vreugde. Of geloof je dat ware liefde bestaat maar niet voor jou, ben je obsessief of zoek je ongemerkt liefde en erkenning bij iemand? Voel je het tekort doorsijpelen in alle liefdesvormen?

Leef jij vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen? Heb jij een relatie, maar voel jij nog niet je innerlijk vrij? Of wil jij een partner vinden die ook op zoek is naar een onvoorwaardelijke liefdesrelatie? Gebruik de kracht van spiegelen om de relatie met jezelf, familie, vrienden, partner, date, werknemers of een onbekend persoon in de supermarkt te verbeteren. Boek één van de onderstaande overvloed opstellingen of het 3-maandentraject The Genius Lover voor ultieme én onvoorwaardelijke liefde.

Een overvloed opstelling duurt 4 uur lang onder begeleiding van twee overvloed experts. Je krijgt een 100% resultaat garantie inclusief een complete samenvatting met de grootste inzichten plus een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling!

Allesbepalende Zelfliefde

Wil jij je zelfliefde vergroten, maar blokkeert een negatief zelfbeeld je om schaamteloos jezelf te zijn en trouw te leven aan jezelf?


Ontdek door welke dieperliggende patronen je jezelf wegcijfert, verstrikt raakt in zelfafwijzing en de verbinding met jezelf kwijtraakt! 

Grensverleggend Daten

Verlang je naar hartverwarmende verbinding met de liefde van je leven? Maar lukt het je nog niet om je ware liefde te vinden en aan te trekken?


Maak jouw aantrekkingskracht onweerstaanbaar met als doel dat je ware liefde helemaal wild van je wordt!

5-Sterren Liefdesrelatie

Ben je niet écht meer gelukkig in je relatie en stroomt vanwege relatieproblemen de liefde niet meer 100% met je ware liefde?


Versterk en verdiep je liefdesrelatie om als eenheid samen méér onvoorwaardelijke liefde, verbinding, veiligheid, vertrouwen, steun en vrijheid te voelen en ervaren!

Bonus #1:
2-op-1 overvloed coaching

Transformeer jouw tekort naar overvloed onder begeleiding van niet één, maar juist twee overvloed experts inclusief jarenlange ervaring in marketing en verkoop.


We luisteren diep, vragen door tot de bodem, houden je liefdevol spiegels voor, nemen blinde vlekken weg, creëren helderheid en bieden je een hoopvol toekomstperspectief. Allemaal onder het mom van "Connecting the Dots".

Deze bonussen gelden voor zowel de overvloed opstellingen als de coaching trajecten.

Bonus #2:

Niet goed? Geld terug!

Dit is de deal: je krijgt een 100% resultaatgarantie inclusief een accountability-call binnen één week na de overvloed opstelling, want wij geloven dat je je investering er snel weer uit hebt. 

Voorkom dat je vast blijft zitten in een vicieuze cirkel vol met zelfafwijzing en een tekort aan geld, kracht, liefde, energie en tijd. Zelfafwijzende patronen herkennen en erkennen is een reden tot feest: je keert terug naar je natuurlijke staat van zijn om écht je eigen leven te leven op je eigen voorwaarden!

Helpt de overvloed opstelling je toch niet? Laat het weten en dan krijg je je geld teruggestort! 

"Een partner hebben is heerlijk, maar geluk hoort eerst uit jezelf te komen, anders wordt het hebben van een partner meer een strijd..."

The Genius Lover

3 maanden traject 

LEER IN VRIJHEID VERBINDEN VANUIT OVERVLOED

Hoeveel veiligheid, vertrouwen, verleiding, verliefdheid, verbinding, vrijheid en vreugde ervaar je écht in je liefdesleven? Ben je wel écht gelukkig in de liefde? Of heb je last van overtuigingen, patronen en overlevingsstrategieën die  onbewust jouw liefde saboteren?

Speciaal voor ondernemers die hard aan hun bedrijf werken, maar niet dezelfde aandacht thuis kunnen geven. Of voor de eeuwige single waar er volledig 'een thuis' ontbreekt, omdat daten niet verloopt zoals je wilt. Of voor degenen die geloven dat liefde een beperking is op je vrijheid.

Maar het is mogelijk! Je vrijheid behouden én de liefde hebben waar je naar verlangt. De ingrediënten zijn: volledige zelfliefde, een fijne partner en een 5-sterren liefdesrelatie. 

The Genius Leader

3 maanden traject 

LEER ONTSPANNEN ONDERNEMEN VANUIT OVERVLOED

Een vrij leven gaat niet alléén om het verhogen van je omzet en winst. Het draait om vrijheid in je doen, denken, voelen en zijn. Daarna komt financiële vrijheid en overvloed!

Dus transformeer je money mindset om een liefdevolle relatie te krijgen met geld en je inkomensplafond te doorbreken, zodat je het financiële geluk en succes aantrekt waar je van droomt...

Ontdek hoe je schaamteloos en ontspannen leert verkopen zonder manipulatieve verkooptechnieken, waardoor klanten sneller JA zeggen tegen je aanbod...

En ga op een innerlijke ontdekkingsreis en word met je missie een begrip in je markt als inspirerende visionair vanuit zichtbaar pionierschap!

Thijs: “Liefdevol grenzen stellen en NEE zeggen waren voor mij niet altijd makkelijk om te doen. Dit leidde tot sociaal wenselijk gedrag, waardoor ik acties uitvoerde waarvan ik dacht dat het zo hoorde. Ik paste mij onbewust aan en leefde teveel naar de hoge verwachtingen van mezelf en anderen. Doordat ik te weinig luisterde naar mijn intuïtie en lichaam, voelde ik mij niet 100% vrij in doen en laten. Totdat ik ging beseffen wat de buitenwereld mij laat zien in mijn binnenwereld waarmee ik nog niet 100% voor mezelf kies vanuit onvoorwaardelijke zelfliefde. De grootste winst is dat ik losliet wie ik dacht te moeten en wat ik dacht te moeten doen. Dat geeft zo’n verlichtend, bevrijdend en dankbaar gevoel!” 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit. 

Heb je vragen of twijfel je nog?

Plan dan een gratis Abundancy call met Thijs of Sandra. Bespreek samen met ons hoe we je kunnen helpen om te leven vanuit overvloed en in hoeverre één van onze overvloed opstellingen of coaching trajecten bij jouw ambities aansluit.